Studenten bijbaan in Den Haag .

Alle studenten in Den Haag opgelet! Bij Staffyou vind je de ultieme bijbaan! Bij Staffyou bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat, krijg je een goed uurloon en wordt je wekelijks uitbetaald. Ideaal studentenwerk om te combineren naast de studie dus.

Vind nu dé studenten bijbaan in Den Haag

Een bijbaan vinden was bij Staffyou nog nooit zo gemakkelijk. Heb je altijd al in de horeca of op een festival willen werken? Is administratief werk helemaal jouw ding of vind je het leuk om als host/hostessen werkzaam te zijn op beurzen en evenementen? Staffyou beschikt over het meest uiteenlopende studentenwerk in Den Haag. Je bepaalt zelf wanneer je kan en wil werken. Staffyou biedt de ultieme vrijheid met een goed uurloon en met diverse klanten in ons portfolio is er altijd wel een leuke bijbaan die bij jou past.

Aanmelden is simpel

Wil je als student graag goed uitbetaald krijgen naast je studie? Maak dan een account aan bij Staffyou. Uiteenlopende werkgevers uit Den Haag plaatsen op ons online platform hun vacature. Jij kunt deze diensten inzien en jezelf inschrijven voor een leuke bijbaan. Tijdens dit studentenwerk ontmoet je de leukste collega’s en klanten en ontwikkel je jezelf tot echte topper. Geen vakkenvullen, maar sociaal contact en leren en werken op niveau staan bij ons centraal.

Beter loon met jouw studenten bijbaan

Goed geld verdienen met studentenwerk, wie wil dat nu niet? Staffyou betaalt geen minimumloon maar een goed uurloon waar je écht iets mee kunt. Wil je nóg meer verdienen? Naast je leeftijd schaalt je loon ook mee met jouw kwaliteiten. Volg dus een van onze trainingen. Met statistieken en reviews kun je laten zien wat voor topper je bent en wordt je aantrekkelijker voor potentiële werkgevers.

Het uiteenlopende, leuke studentenwerk is perfect te combineren naast je studie. Meld je aan als uitzendkracht, werk voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Den Haag en werk wanneer jij dat wilt. Ideaal. Voor vragen over het aanmelden kun je altijd mailen naar info@staffyou.nl