Over Staffyou

Welkom bij Staffyou!

Wij zijn Staffyou, ontstaan in 2016 in Rotterdam, en we zijn er speciaal voor de flexibele werkers. Wij veranderen de manier waarop mensen samen werken met hun werkgevers (en hun personeel), en willen een toekomst bouwen waarin iedereen kan genieten van eerlijk en flexibel werk. Meld je vandaag nog aan en begin morgen al met werken."

Onze visie is om grenzen te doorbreken en werk toegankelijker te maken voor iedereen die wil werken.

Onze missie:

Hét platform zijn om de beste diensten en de beste flexibele werkers en freelancers te vinden.

Onze waarden

 • We hebben een winnersmentaliteit.
  Onze ambitie is wat ons drijft om onze missie te bereiken. We verfijnen voortdurend onze expertise, kennen onze cijfers, zetten ons in, overwinnen uitdagingen en streven naar succes voor de Staffers en klanten die we bedienen.
 • We respecteren elkaar en onze klanten. Altijd.
  Wij luisteren, tonen nederigheid, zijn altijd voorbereid en op tijd. En we onthouden - door zowel onze beste als slechtste dagen - dat we dit samen doen.
 • We zijn niet tevreden met gemiddeld.
  Streven naar perfectie, innovatie en constante verbetering zit in ons DNA. We zijn altijd op zoek naar betere manieren om te groeien, te bouwen en onze mensen te ondersteunen.
 • We hebben een no-excuses beleid.
  Dingen gaan niet altijd zoals gepland, maar het is onze reactie die telt. We lossen problemen op, houden elkaar en onszelf verantwoordelijk, leren van tegenslagen en komen met oplossingen - snel.
 • We zijn een TEAM.
  We helpen elkaar, onze Staffers en onze klanten. We zeggen wat we bedoelen, zijn het oneens en zetten ons is, en vieren onze vooruitgang samen.

Werken bij Staffyou?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij de meest ambitieuze en gezelligste scale-up van Rotterdam!

Join our office