Over Staffyou

Welkom bij Staffyou!

Wij geloven in het nieuwe werken: samen resultaten neerzetten op basis van flexibiliteit en wederzijds respect. Met keuzevrijheid voor opdrachtgevers én personeel. Dit vraagt om een nieuwe manier van uitzenden. Ons digitale platform verbindt, vernieuwt en inspireert. Want slim werken, daar zit toekomst in!

Onze missie

werkgeluk voor iedereen mogelijk maken door de juiste persoon te matchen met de juiste klus.

Onze waarden

 • Eerlijkheid
  Bij ons weet je waar je aan toe bent. Wij zijn eerlijk over wat we wel kunnen en wat niet. Vertrouwen is voor ons het grootste kapitaal.
 • Vrijheid
  Jij bent altijd aan zet, of je nou een opdrachtgever bent of zelf voor ons aan de slag gaat. Persoonlijke wensen, flexibiliteit en werkgeluk staan bij ons altijd voorop.
 • Kwaliteit
  Wij gaan voor de perfecte match, want een gemotiveerde medewerker met de juiste skills krijgt de klus geklaard. Wij zijn pas tevreden als iedereen dat is.
 • Respect
  Respect is meer dan een mooi salaris. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Diversiteit, inclusie en een veilige werkomgeving zijn voor ons vanzelfsprekend.

Ons verhaal

Wij hebben dingen altijd al een beetje anders gedaan. Geboren vanuit het idee dat uitzendwerk niet om geld draait, maar om verbinding en gedeelde successen, begonnen wij in 2016 als kleine startup.

Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een succesvol bemiddelingsplatform met passie voor uitzenden. Wij zetten mensen in hun kracht door het bieden van kansen en flexibiliteit. Zo krijgen wij meer klussen geklaard met slimme oplossingen en persoonlijke aandacht.

Staffers Opdrachtgevers

Werken bij Staffyou?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij de meest ambitieuze en gezellige scaleup van Rotterdam! Wij groeien als kool en zijn op zoek naar toptalent en doorgewinterde professionals.

Join our office