Boek direct en eenvoudig hardwerkende uitzendkrachten en freelancers

Direct aan de slag!

Voor opdrachtgevers

Verhalen van onze opdrachtgevers

Intratuin

Jeroen bloeit op van de samenwerking met Staffyou en Intratuin! Benieuwd naar zijn ervaringen met Staffyou? Bekijk onze video!

Jaarbeurs

Alyssa en Simone van de Jaarbeurs zijn enthousiast over het inplannen van onze ervaren staffers. Het zorgt voor rust in hun planning en ze ontvangen positieve feedback van medewerkers.

Blijdorp

Naast het feit dat het een dierentuin is, heeft Blijdorp ook horecagelegenheden waar hapjes en drankjes worden geserveerd aan de gasten. Hans maakt gebruik van staffyou om de planning van de medewerkers te regelen en is zeer tevreden over de geboden service.

CIP Marketing

Sander ervaart ons platform als eenvoudig en prettig in gebruik. Hij heeft de voordelen van het platform ontdekt en heeft uiteindelijk een team samengesteld met al zijn favoriete staffers die hij elk moment kan inzetten voor evenementen.

OK Tankstation

Marcel is onder de indruk van het brede scala aan horecamedewerkers dat beschikbaar is op staffyou. Tijdens de coronaperiode kon hij snel schakelen en was hij zeer tevreden met het resultaat. Hij merkte op dat het inschakelen van staffers zo eenvoudig was.

Polyestershoppen

Kees deelt enthousiast waarom anderen zich ook moeten aansluiten bij staffyou! Benieuwd? Bekijk nu de video!

The Little Green Bag

Ontdek hoe Nicole van The Little Green Bag succesvol gebruikmaakt van ons platform voor het efficiƫnt inplannen van haar personeel!

SiComputers

Carlos ervaart rust en gemak met staffyou bij het inplannen van personeel voor SiComputer. Ontdek zijn ervaring in deze video!

Aanmelden

Boek direct en eenvoudig hardwerkende uitzendkrachten en freelancers

Direct aan de slag!