38011 maaltijden gedoneerd aan iemand in nood

Wat gaan we doen?

Voor elke gewerkte dienst doneren wij één maaltijd

Bij Staffyou zijn we toegewijd aan het maken van een positieve impact. Eerder hebben we bomen geplant om een duurzame toekomst op te bouwen, maar nu richten we ons op een dringende en directe nood: honger.

Onze Staffers dragen (letterlijk) bij aan een betere wereld. Voor elke dienst die zij werken, doneren we een maaltijd om honger te bestrijden in samenwerking met het Rode Kruis.

In Afrika voltrekt zich in stilte een ramp.

Voor meer dan 146 miljoen mensen op het Afrikaanse continent is een maaltijd een luxe geworden. Het Rode Kruis doet er alles aan om mensen te helpen - met voedselpakketten, schoon drinkwater en medische hulp, maar ook met structurele oplossingen voor de honger in Afrika. Naast directe hulp investeren ze in landbouwonderwijs en infrastructuurverbeteringen om ervoor te zorgen dat gemeenschappen hun eigen voedselbronnen kunnen verbouwen en onderhouden. Ze werken ook nauw samen met lokale overheden en organisaties om de onderliggende sociale en economische factoren aan te pakken die bijdragen aan voedselonzekerheid. Door deze uitgebreide inspanningen wil het Rode Kruis niet alleen de honger van vandaag verlichten, maar ook die van morgen voorkomen.

Help jij mee?

Maak samen met ons impact

Ben je een werkgever? Ook jij speelt een cruciale rol in deze missie!

  1. Onze Staffers werken een dienst bij jou

    Voor elke gewerkte dienst bij jouw bedrijf reserveren we genoeg geld om één maaltijd te doneren via het Rode Kruis.

  2. Wij doneren geld

    Elk kwartaal doneren we het gereserveerde geld aan het Rode Kruis. Hoe meer diensten je draait, hoe meer onze Staffers werken, en dus hoe meer geld we doneren.

  3. Samen bestrijden we honger

    Het Rode Kruis voert lokale projecten uit om mensen die te maken hebben met honger en tegenspoed te voorzien van voedsel en steun.

De verhalen

Draag bij

Wil jij ook bijdragen aan een betere toekomst?