Ga aan de slag bij tankstations in jouw buurt!

Direct aan de slag!

Pak €15,50 per uur bij tankstations in jouw buurt

Lekker aan de slag bij een tankstation, op momenten dat het jou uitkomt, dat klinkt goed, toch? Bepaal zelf je uren, pak het hoge uurloon (21+ jaar = €15,50 - € 16,50 inclusief vakantiegeld!) Scoor die extra euro's en kom naar een tankstation bij jou in de buurt!! Woon je wat verder: we got you met minimaal €10,- reiskosten (!) vergoeding per dag.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Onze klanten missen jouw lach! Of ze nu na een file eindelijk een tussenstop maken, zonder cadeau onderweg zijn naar een familiefeest, of brandstof willen tanken om hun bestemming te bereiken. Ze willen graag dat jij voor hen de smakelijke gerechten uit ons foodassortiment bereidt, heerlijke koffie serveert en hun brandstof of aankopen afrekent. En glunderen dat jij de shop en het terrein schoon, veilig en pico-bello in orde houdt.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Hoe snel kan ik beginnen?

Na je aanmelding kan je direct aan de slag!

Hoe oud moet je zijn om voor staffyou te werken?

Vanaf 16 jaar kan je bij staffyou werken. Voor het werken bij een tankstation geld een minimum leeftijd van 18.

Hoe werkt de aanmelding bij staffyou?

De aanmelding bij staffyou gaat snel en makkelijk! Je meld je aan op het platform en doorloopt de verificatie. Alle stappen doorlopen? Dan kan je direct aan de slag.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Ontvang ik reiskostenvergoeding?

Jazeker! Je ontvangt tot €10,00 reiskostenvergoeding per dag.

Zijn de locaties bereikbaar met het openbaar vervoer?

In het algemeen zijn de locaties wat moeilijker bereikbaar. Mocht dit niet het geval zijn: geef het aan dan denken wij met je mee!

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom planten wij als corporate partner van Trees for the Future per gewerkte shift 1 boom in Afrika.

Aanmelden

Ga aan de slag bij tankstations in jouw buurt!

Direct aan de slag!