Ga aan de slag bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag in het stadion van NAC Breda!

Ben jij een fan van NAC Breda? Houd jij van aanpakken? Ga dan samen met je vrienden en de leukste collega's aan de slag in het stadion van NAC Breda. Wij bieden fijne werktijden, een goed uurloon en doorgroeimogelijkheden.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Jij gaat werken in het Rat Verlegh Stadion, de thuisbasis van NAC Breda. Hier ga je te werk in de publiekscatering of in een van de businesslounges. Met doorgroeimogelijkheden naar de sky-boxen. Het is er ook mogelijk om te gaan werken als hostess of in de keuken. Tijdens elke thuiswedstrijd van NAC kun je komen werken! Jij bent dus het gehele jaar verzekerd van de leukste jobs.

Wie ben jij
Je ziet er verzorgd uit, je hebt een open houding, goede sociale vaardigheden en bent gastvrij. Je houdt van aanpakken, je bent flexibel en voelt je thuis in de horeca.

Je kan aan de slag als
Barkeeper, barback, hostess, keukenhulp en in de bediening.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als stadionwerker bij NAC Breda?

Als horecamedewerker in het Rat Verlegh stadion ga je werken op verschillende plekken in het stadion. Wij bieden diverse functies aan zoals: barkeeper, bediening, barback, hostess en keukenhulp.

Wat zijn de vereisten?
  • Minimaal één wedstrijddienst per week inzetbaar. Horecaervaring is geen pré.
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Helaas is er voor deze opdrachtgever geen reiskosten beschikbaar.

Is het Rat Verlegh Stadion goed bereikbaar met OV?

Ja, zeker!
Je kan met de trein uitstappen bij Breda Centraal en de bus nemen richting Haagse Beemden en uitstappen bij Bushalte Stadion NAC.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn, maar om te werken bij NAC Breda moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom planten wij als corporate partner van Trees for the Future per gewerkte shift 1 boom in Afrika.

Aanmelden

Ga aan de slag bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion!

Direct aan de slag!