Ga aan de slag als webshop medewerker!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag als webshop medewerker!

Zoek jij een goedbetaalde (part-time) baan, of freelanceklus? Wil jij je eigen werktijden bepalen en hou je van aanpakken? Dan ben jij perfect als webshopmedewerker!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Zoek je een flexibele baan waarbij je zelf bepaalt welke shift je werkt? En hou jij van aanpakken? Dan is de vacature webshop medewerker bij Montapacking perfect voor jou! Je gaat aan de slag in een modern en schoon magazijn en zorgt ervoor dat de hipste producten helemaal klaar zijn om naar de klanten gebracht te worden. Ook kun je aan de slag als medewerker retouren en zorg je voor de juist administratieve verwerking van pakketjes die worden teruggestuurd! Ideaal voor naast een studie of als parttime baan!

Wanneer ga je werken?

Jij kiest zelf wanneer je wil werken

Je kan van maandag t/m vrijdag werken tijdens de ochtend-, dag- of avonddienst.

Dienst Tijden Pauze
Ochtend 06:00 - 15:00 1 uur
Dag 08:00 - 17:00 1 uur
Avond 15:00 - 21:00 1 uur

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als webshop medewerker?

Het verwerken van orders voor online bestellingen en het verwerken van eventuele retouren. Het is niet fysiek zwaar maar je moet wel accuraat te werk gaan. Het zijn handelingen zoals inpakken, uitpakken, scannen, stickers plakken en bijwerken van in informatie in de terminal.

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent proactief en enthousiast
 • Je hebt veiligheidsschoenen (je kan ze wel lenen bij je eerste shift)
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen welke shift je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Je krijgt maximaal €5 reiskostenvergoeding.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Na je aanmelding bij Staffyou kun je meteen alle diensten zien in het platform of onze app. Om ook echt de slag te kunnen, maak je eerst jouw profiel compleet en teken je een flexcontract bij ons. Hierna kun je direct diensten inplannen en gaan werken.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag als webshop medewerker!

Direct aan de slag!