Ga direct aan de slag bij Duinrell!

Direct aan de slag!

Kom werken bij Duinrell, het grootste en leukste waterpark van de Benelux!

Wij zoeken enthousiaste toppers die staan te springen om Duinrellbezoekers de dag van hun leven te laten beleven. Daar kikkeren jij én jouw bankrekening van op!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Wil jij een leuke baan in het tofste zwemparadijs van de Benelux? Bij Duinrell kun je aan de slag in diverse functies. Als bijvoorbeeld gastvrouw of -heer, badmeester of -juf, medewerker fietsverhuur of parkeerbegeleider. Ben je sociaal en gastvrij? Vind je het leuk om met kinderen te werken en bezoekers te helpen een onvergetelijke dag te hebben? Dan zijn onze klussen bij Duinrell perfect voor jou. Op het platform en in onze app vind je alle diensten die beschikbaar zijn.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als medewerker bij Duinrell?

Wat je gaat doen ligt aan de dienst die je draait. Als algemeen medewerker geef je bijvoorbeeld uitleg aan bezoekers en help je gasten met in- en uitstappen bij de attracties. Als parkeerbegeleider heet je bezoekers welkom en wijst ze hun parkeerplek. Als medewerker fietsverhuur help je bij de uitgifte en het terugnemen van fietsen. Als badmeester/badjuf ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van zwemmende gasten.

Wat zijn de vereisten?

De vereisten verschillen per functie. Lees hiervoor goed de beschrijving bij de dienst op het platform of in onze app.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Duinrell heeft lange openingstijden, waardoor je kunt kiezen uit verschillende (vroege en late) diensten.

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Over het algemeen geen reiskosten vergoeding.

Hoe kom ik bij Duinrell?

Kom je met de auto?
Parkeer dan op het marktterrein van Wassenaar (voer hiervoor Berkheistraat te Wassenaar in), hier kun je de gehele dag gratis parkeren. Vanaf het marktterrein is het ca. 5 minuten lopen naar de hoofdentree van Duinrell. Let op: buiten Duinrell geldt de blauwe zone, hier is het niet mogelijk om langdurig te parkeren, deze zone is te herkennen aan de verkeersborden en de blauwe lijnen.

Openbaar vervoer?
Er rijden bussen naar Duinrell vanaf Den Haag. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292.nl

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Om te werken in het Tikibad moet je minimaal 18 jaar zijn. Voor het attractiepark Duinrell is dit 16 jaar.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Na je aanmelding bij Staffyou kun je meteen alle diensten zien in het platform of onze app. Om ook de slag te kunnen, maak je jouw profiel compleet en teken je een flexcontract bij ons. Hierna kun je direct diensten inplannen en gaan werken.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga direct aan de slag bij Duinrell!

Direct aan de slag!