Kom werken in Rotterdam Ahoy!

Direct aan de slag!

Kom werken in Rotterdam Ahoy, tijdens de tofste concerten, festivals en shows!

Ga aan de slag bij de leukste en meest exclusieve evenementen in Rotterdam. Wij zorgen voor een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en toffe collega’s!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

In Rotterdam Ahoy zijn aan de lopende band shows en evenementen. Er is dus altijd wel iets te doen dat jij leuk vindt!

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als biertapper of buffetkok tijdens concerten en festivals. Of je je staat in de stands tijdens een beurs. Je kiest bij ons zelf de klus die jou ligt.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Bij Rotterdam Ahoy verzorg je alles perfect voor een evenement. Je doet de dingen waar jij goed in bent! Je maakt bijvoorbeeld locaties gereed en je assisteert bij de opbouw van evenementen. Of je maakt contact met gasten en bezoekers en je zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Je bent het gezicht van Rotterdam Ahoy en zorgt voor geweldige service. De evenementen verschillen van concert tot congres en van ontbijtsessie tot een dancefeest.

Wat ga je doen als horecamedewerker?

Er is van alles te doen. Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of achter de garderobe? Er is altijd iets te doen wat jij leuk vind.

Wat zijn de vereisten?

Je bent positief ingesteld, ziet er netjes en verzorgd uit en kan goed in een team werken. Je bent zelfstandig, leergierig en weet het overzicht te houden.

Waar en wanneer kan ik werken?

Rotterdam Ahoy heeft een BOMVOLLE agenda, dus we zoeken altijd mensen! Naast Rotterdam Ahoy heeft Staffyou nog veel meer leuke opdrachtgevers in allerlei branches. Je kan altijd ergens aan de slag!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Per event kun je € 5,00 reiskosten terugvragen.

Kan ik doorgroeien?

Zeker weten! Als je bij ons een goede indruk achterlaat, dan zijn er leuke kansen om je te ontwikkelen. Je kan doorgroeien tot crewchief of misschien zelfs coördinator. Ook kan je bijvoorbeeld voor en na je dienst helpen met de in/uitcheck.

Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega’s bij Staffyou? Dan kunnen jullie beide een bonus verdienen!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Dat ligt aan hoe druk het is, maar vaak kan je de dag na je aanmelding al beginnen. Natuurlijk moet dan wel alle administratie rond zijn.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Kom werken in Rotterdam Ahoy!

Direct aan de slag!