Kom jij ook werken in Ahoy?

Direct aan de slag!

Wij zoeken jou! Kom werken in Ahoy Rotterdam en kom knallen achter de bar!

Ga aan de slag bij de leukste en meest exclusieve concerten, festivals, beurzen en evenementen. Van biertapper tot medewerker verkoop. Wij bieden een goed uurloon, doorgroeimogelijkheden en superleuke collega's!

Meld je direct aan!

Zo werkt het

Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt.

 1. Maak je profiel aan

  Vertel wat meer over jezelf en licht al je werkervaring toe.

 2. Bekijk de klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg snel uitbetaald

  Op het moment dat jij een match bent voor een klus kun je aan de slag. We betalen binnen 2 weken uit, altijd! En wij handelen alle administratie af!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Wij zoeken jou! Iemand die van aanpakken houdt, iemand die zelf zijn werktijden wil kiezen en iemand die niet misselijk is van een concert of festival! Bij Staffyou werk je in een jonge en uitdagende omgeving.

Je gaat aan de slag als barmedewerker tijdens concerten en festivals of helpt mee in de stands bij beurzen en andere evenementen. Er is dus altijd een klus voor jou!

Alles over je salaris

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Loondienst*
PublieksCatering
Loondienst*
Banqueting
16 € 6,25 +1,50
17 € 7,25 +1,50
18 € 8,25 +1,50
19 € 9,25 +1,50
20 € 10,50 +1,50
21+ € 13,- +1,50
Tevens tot wel 2 euro bonus per uur bij veel diensten en goede reviews.

* Inclusief reserveringen zoals o.a. vakantietoeslag (8,33%, wekelijks uitbetaald) en vakantieuren (10,82%). Uurlonen kunnen verschillen per opdrachtgever.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Bij Rotterdam Ahoy verzorg je alles perfect voor een evenement. Je doet waar jij goed in bent! Je maakt bijvoorbeeld locaties gereed en je assisteert bij de opbouw van evenementen. Of je maakt contact met gasten en bezoekers en je zorgt ervoor dat het hen aan niks ontbreekt. Je verleent ten alle tijden een uitstekende service en ben het gezicht van onze evenementen. De evenementen kunnen verschillen van een concert tot congres en van ontbijtsessie tot een dancefeest.

Wat ga je doen als horecamedewerker?

Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of achter de garderobe? Alles is mogelijk! Staffyou biedt het jou allemaal aan, andere ook?

Wat zijn de vereisten?

Je bent positief ingesteld, representatief en kan goed in teamverband werken. Je bent zelfstandig, leergierig en weet het overzicht te behouden.

Hoeveel verdien ik?

Bij ons kun je rekenen op een contract op oproepbasis. 24/7 kun je je beschikbaarheid opgeven en werk je op basis jouw agenda. Je komt terecht in een professioneel team, in een no-nonsense werkomgeving waarin je een graantje van onze evenementen meepikt. Daarnaast bieden we:

 • Een marktconform salaris (hoger dan het minimumloon), afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring
 • Een bonusregeling, afhankelijk jouw functioneren en functie (banqueting is + € 1,50)
 • Reiskostenvergoeding
Waar en wanneer kan ik werken?

Rotterdam Ahoy heeft een BOMVOLLE agenda! Daarnaast heeft Staffyou nog veel meer leuke opdrachtgevers in allerlei branches, dus jij kan altijd overal aan de slag!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Per event kun jij € 5,00 declareren.

Kan ik doorgroeien?

Ja zeker! Val jij positief op en kan je bijna show werken? Dan hebben we leuke opties voor je. Je kan doorgroeien tot crewchief of misschien zelfs wel coördinator. Ook kan je helpen voor en na je dienst bij bijvoorbeeld de in/uitcheck.

Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Maak nieuwe vrienden achter de bar of meld je samen met je vrienden aan voor de verschilledne events! Breng jij een nieuwe collega aan? Verdien tot wel € 350,- bonus!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Als je bij ons in loondienst werkt krijg je elke week betaald. Er zitten ongeveer 2 weken tussen de dag dat je gewerkt hebt en de uitbetalingsdag.

Aanmelden

Kom jij ook werken in Ahoy?

Direct aan de slag!