Uitzendbureau Staffyou in Den Haag .

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en aantrekkelijke geprijsd uitzendbureau in Den Haag? Uitzendbureau Staffyou is gevestigd in Den Haag en is daardoor uitermate geschikt voor klussen in Den Haag en daarbuiten. Daarnaast beschikken wij ook over vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Wij beschikken over een ruime pool van kwalitatief horeca personeel, evenementen personeel, hostessen, administratief medewerkers en ondersteunend personeel. Ons uitzendbureau in Den Haag zorgt ervoor dat u altijd gekwalificeerd personeel aangeboden krijgt in de vorm van onze getrainde staffers.

Online diensten uitzetten

Via het online platform van Staffyou kunt u wanneer u maar wilt diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op ons online platform ziet u per staffer hoe vorige opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u zelf een keuze maken en personeel kiezen dat past bij uw bedrijf.

Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers. En dat allemaal via ons uitzendbureau in Den Haag.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus in Den Haag, screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor weet u zeker dat u gekwalificeerd personeel inhuurt. Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren of concurrenten.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact op met ons uitzendbureau in Den Haag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou als uw uitzendbureau in Den Haag? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.