Uitzendbureau Staffyou in Amsterdam .

Bent u op zoek naar een uitzendbureau in de regio Amsterdam? Staffyou is de betrouwbare partner die u zoekt! Ons uitzendbureau heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Ons personeel is inzetbaar voor klussen in deze steden, maar ook daarbuiten. Wilt u op korte termijn personeel inhuren of bent u juist op zoek naar personeel voor een lange termijnproject? Ons uitzendbureau in Amsterdam zorgt ervoor dat u gekwalificeerd personeel aangeboden krijgt in de vorm van onze getrainde staffers.

Online diensten uitzetten

Via ons unieke online platform kunt u op ieder moment diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op ons online platform ziet u per staffer hoe eerdere opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u zelf een keuze maken en geschikt personeel kiezen.

Is een staffer u goed bevallen? Dan kunt u deze in ons systeem markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen bestand van scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers. En dat allemaal via ons uitzendbureau in Amsterdam.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus in Amsterdam en daarbuiten, screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor weet u zeker dat u gekwalificeerd personeel inhuurt. Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon voor onze staffers op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen concurrenten.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben met ons online platform. U profiteert hierdoor van een laag uurtarief en onze staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact op met ons uitzendbureau in Amsterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou als uw uitzendbureau in Amsterdam? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.