Restaurant personeel inhuren via Staffyou .

Bent u op zoek naar betrouwbaar personeel voor in uw restaurant? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruime pool van personeel, waardoor u er bij ons verzekerd van bent dat u restaurant personeel kunt inhuren dat bij de uitstraling van uw restaurant past. Met onze screening zorgen wij ervoor dat wij enkel gemotiveerde en kwalitatieve medewerkers in onze pool hebben.

Stel zelf uw team samen

Via het online platform van Staffyou kunt u wanneer u wilt diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd restaurant personeel. Op basis van gepersonaliseerde profielen kunt u vervolgens zelf een keuze maken! Bent u op zoek naar horecapersoneel of een zelfstandig werkend kok? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Positief verrast

Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen voor uw diensten. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand gevuld met scherp geprijsd en kwalitatief restaurant personeel. Met ons platform kunt u flexibel en gedreven personeel voor in uw restaurant inhuren.

Kwalitatief personeel voor de horeca

Al ons horeca personeel wordt door ons getraind en gekwalificeerd, zodat u altijd tijdelijk personeel kunt inhuren van hoge kwaliteit waar u direct mee aan de slag kunt. In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Kwalitatief sterke staffers zijn bij Staffyou dus altijd binnen handbereik.

Onze tarieven

Tijdelijk horeca personeel moet zo goed mogelijk zijn en tegelijkertijd zo min mogelijk kosten. Bij Staffyou begrijpen we dat en betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Dat komt omdat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact op

Wilt u tijdelijk horeca personeel inhuren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Staffyou u te bieden heeft? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.