Zelfstandig werkend kok inhuren .

Bent u op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend kok die weet van aanpakken? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruim aanbod van gekwalificeerd keukenpersoneel. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een zelfstandig werkend kok zult vinden die past binnen uw organisatie, die gemotiveerd is en die het vakmanschap tot in de (mes)puntjes beheerst. Bent u op zoek naar overig horecapersoneel? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Ons online platform

Staffyou beschikt over een handig online platform, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten kunt uitzetten. Hierdoor kunnen wij flexibel aansluiten op uw wensen. Op basis van uitgebreide, persoonlijke profielen kunt u zelf een keuze maken en een zelfstandig werkend kok inhuren. Is een kok goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Zo creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief goede medewerkers.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uitzendbureau Staffyou voor het inhuren van zelfstandig werkende koks? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Wij zijn ook te bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.