Werk op het ss Rotterdam!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag op het ss Rotterdam, het grootste passagiersschip van Nederland!

Wil jij werken tijdens exclusieve events, toffe feestjes en de mooiste bruiloften? En wil je een unieke werkplek? Kom aan boord, want wij zoeken jou!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

waar ga je werken

Het bedrijf in het kort

Het ss Rotterdam is een voormalig cruiseschip met 254 hotelkamers, 12 prachtige eventszalen, 29 meeting rooms en 2 restaurants. Op het schip vinden veel events en luxe feesten plaats. Daarbij heeft het ss Rotterdam jouw hulp nodig!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Help bij de opbouw en afbouw van events, als runner, achter de bar of in het restaurant. Op het ss Rotterdam is veel te doen, dus er vast altijd iets wat jij leuk vindt!
Wil je je eigen werktijden bepalen? En weet je van aanpakker? Dan zijn de opdrachten op het ss Rotterdam perfect voor jou!

ss Rotterdam

The start of new memories

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als ss Rotterdam medewerker?

Op het schip kun je op allerei manieren aan de slag. Wil je achter de bar of buffet staan, gasten bedienen aan tafel of knallen achter de schermen op de logistieke afdeling of spoelkeuken? De keuze is aan jou!

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent 18 jaar of ouder en je hebt je eigen vervoer. Na de laatste dienst rijdt het ov misschien niet meer.
 • Je bent communicatief sterk en spreekt goed Nederlands en Engels.
 • Je bent flexibel, kan tegen stress en beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief
 • Je bent gastgericht en zelfverzekerd
 • Je ziet er netjes uit en hebt een vriendelijke uitstraling
 • Je werkt graag in een team en neemt verantwoordelijkheid
Is het ss Rotterdam bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, maar hou er rekening mee dat het ov misschien niet meer rijdt als je een late dienst werkt.

Hoe snel kan ik beginnen?

Dat ligt aan hoe druk het is, maar vaak kan je de dag na je aanmelding al beginnen. Natuurlijk moet dan wel alle administratie rond zijn.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiƫle overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Werk op het ss Rotterdam!

Direct aan de slag!