Ga aan de slag bij alle evenementen in de RAI in Amsterdam!

Direct aan de slag!

Kom werken bij de leukste evenementen in de RAI in Amsterdam. Zijn concerten, festivals en evenementen helemaal jouw ding? Dan zoeken wij jou!

Wordt de horeca-topper van Staffyou en steel de show in de RAI!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Zowel als freelancer of uitzendkracht.

  1. Maak je profiel aan

    Vertel wat meer over jezelf en licht al je werkervaring toe.

  2. Bekijk de klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg snel uitbetaald

    Op het moment dat jij een match bent voor een klus kun je aan de slag. We betalen binnen één week uit, altijd! En wij handelen alle administratie af!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Staffyou zoekt jou! Een energiek, enthousiast persoon die niet vies wordt om zijn handen uit de mouwen te steken.

In de RAI in Amsterdam kan je in de stands werken en bedrijven helpen. Je krijgt gewoon je eigen stand! Naast in de stand staan kan je aan de slag als barmedewerker of helpen bij het ticket scannen en de garderobe. Zoals je kunt lezen hebben we je hard nodig! Er is geheid iets waar jij ons bij kan helpen!

Alles over je salaris

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Loondienst* Freelance
16 € 7,25 -
17 € 8,25 -
18 € 9,25 Vanaf € 18,-
19 € 10,25 Vanaf € 18,-
20 € 11,50 Vanaf € 18,-
21+ € 14,- Vanaf € 18,-

* Inclusief reserveringen zoals o.a. vakantietoeslag (8,33%, wekelijks uitbetaald) en vakantieuren (10,82%). Uurlonen kunnen verschillen per opdrachtgever.

Staffers aan het woord

Het werk voor de RAI is heel uiteenlopend. Zo heb je te maken met opbouw dagen voor beurzen waarin je logistiek van alles moet regelen voor standhouders en catering. Tijdens de beurzen zijn er vaak verschillende sub ruimtes waar je verantwoordelijk voor bent, bijvoorbeeld een business lounge of mini evenementen en besloten borrels georganiseerd door standhouders. Andy van Amelrooy
Ik moet wel even eerlijk toegeven dat het voor mij in eerste instantie super spannend was zeker omdat ik zelf helemaal van uit Rotterdam moest komen. Maar eenmaal daar werd ik super warm en gastvrij ontvangen door de mensen van de RAI. Bij binnenkomst werd er bij de deur gevraagd of koffie of thee wilde na een lekker warm bakje thee mocht mezelf aanmelden bij de balie en werd ik ingecheckt. Eenmaal aangemeld werd ik netjes doorverwezen naar een andere balie waar ik werk kleding kreeg en werd uitgelegd waar de kleedkamer zijn. En moet toegeven dat het bij de RAI zo goed geregeld is, dat ze zelf kluisjes voor je spullen hebben en na dat je om bent gekleed word je ook nog eens netjes op je werkplek gebracht. Ik heb vaker op beurzen gestaan en op horecaplekken gestaan maar als der 1 plek is waar plezier en serieus werken samengaan is dat wil in de RAI. Zoveel leuke collega’s en je komt zulke gezellig mensen tegen op de beurs. Ikzelf heb daar een super ervaring aan over gehouden Rogenedrick Inesia

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als horecamedewerker in de RAI Amsterdam ga je werken op verschillende plekken. Wij bieden diverse functies aan zoals:
Standcatering, barmedewerker, runner, foodmedewerker, ticketscannen & garderobe.

Wat ga ik doen als horecamedewerker?

Aan het werken op verschillende locaties in de RAI Amsterdam. Je wordt de gezellige collega waar de RAI en Staffyou op kunnen bouwen!

Wat zijn de vereisten?

Minimaal twee diensten per 2 weken inzetbaar. Horecaervaring is geen pré.

Hoeveel verdien ik?

Zie uurloontabel hierboven!

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Er zijn geen reiskosten, maar wel een uitrijkaart na je dienst.

Is de RAI goed bereikbaar met OV?

Ja, zeker! De RAI Amsterdam heeft zijn eigen trein- en metrostation.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn, maar voor sommige diensten in de RAI moet je 18 zijn. Vanaf 16 jaar kan je al wel terecht in de RAI.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week de gewerkte uren van de week ervoor uit. Als voorbeeld: Werk jij in week 1? Dan betalen we jou voor die week, in week 2. Werk je in week 2, krijg je dat in week 3 uitbetaald.

Freelance
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren krijg jij dan van ons op de door ons verzonden self-bill factuur. Jij hoeft dus zelf geen facturen meer op te maken. Elke maandag stuurt ons systeem de uren die zijn goedgekeurd, op een factuur naar jou. Wij betalen dan altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij Staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij mag kiezen hoe je wilt werken.

Aanmelden

Ga aan de slag bij alle evenementen in de RAI in Amsterdam!

Direct aan de slag!