Ga plasticvrij aan de slag bij Pieter Pot!

Direct aan de slag!

Draag bij aan een duurzame wereld zonder plastic, kom werken bij Pieter Pot!

Wil jij helpen bij het klaarzetten van verpakkingsvrije orders die verstuurd worden naar klanten? Wil jij werken aan een duurzame wereld samen met gezellige jonge collega’s? Pieter Pot is op zoek naar jou!

Duurzaam aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Samen met het jonge logistieke team van Pieter Pot zorg je ervoor dat verpakkingsvrije orders zorgvuldig verzameld worden. Daarna worden de bestellingen klaargemaakt voor verzending naar klanten.
Je houdt van lekker doorpakken, en je kunt hard werken als het nodig is. Maar er is ook tijd voor werkplezier en kameraadschap in het gezellige team van Pieter Pot. Bovendien kun je met jouw inspanning een steentje bijdragen aan een duurzame, plasticvrije wereld!

Pieter Pot

Een kijkje bij Pieter Pot

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Samen met een jong logistiek team zorg je ervoor dat verpakkingsvrije orders zorgvuldig verzameld kunnen worden en vervolgens worden klaargemaakt voor verzending naar de klanten. Je werkt in een super leuk, enthousiast en jong team die een super mooie boodschap willen overbrengen.

Pieter Pot is een hard groeiende start-up die als allereerste van Nederland boodschappen in circulaire verpakkingen mogelijk maakt. We zijn een online supermarkt met een fysieke operatie dat wordt gerund door een jong, innovatief en gedreven team die er alles voor over heeft om Pieter Pot te laten groeien en daarmee haar impact te maximaliseren. We zijn gevestigd in Rotterdam maar maken inmiddels in heel Nederland klanten blij: Pieter Pot bezorgt in heel Nederland, waar je maar woont!

Wat ga je doen als orderpicker?

Pieter Pot zoekt aanpakkers die het groeiende operatieteam komen versterken als orderpicker en samen met ons verpakkingsvrije boodschappen de norm maken!

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent proactief en barst van de energie.
 • Iemand die van aanpakken weet en niet vies is van fysiek werk.
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Er is een maximale reiskostenvergoeding van € 10,-

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga plasticvrij aan de slag bij Pieter Pot!

Direct aan de slag!