Ga aan de slag als magazijnmedewerker!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag als magazijnmedewerker!

Ben je op zoek naar goedbetaald werk? Hou je van aanpakken, maar wil je ook je eigen werktijden kunnen bepalen? Dan ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Als Staffer ga jij bij diverse distributiecentra door heel Nederland aan de slag als magazijnmedewerker, orderpicker, productiemedewerker of operator. In het kort: je doet in het magazijn alles om producten klaar te maken voor vervoer naar klanten. Details over specifieke klussen vind je in de beschijving van de diensten op ons platform en onze app.

Wil jij je eigen werktijden bepalen? En hou jij ervan om met je handen te werken? Dan zijn de magazijnklussen bij onze distributiepartners perfect voor jou!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als magazijn medewerker?
 • Verzamelen van producten in het magazijn.
 • Laden en lossen van de trucks en containers.
 • Bewaken van de kwaliteit van de producten.
Wat zijn de vereisten?
 • Je bent proactief en barst van de energie
 • Je houdt van fysiek werk
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Wij vragen van je dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent, maar waar je werkt en hoe je die uren inplant mag je zelf weten.

Momenteel hebben we magazijnen in:

 • Waalwijk
 • Gorinchem
 • Rotterdam
 • Berkel en Rodenrijs
Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Bij de meeste van onze opdrachtgevers worden je reiskosten (deels) vergoed.

Zijn de magazijnen bereikbaar met het openbaar vervoer?

Helaas zijn niet alle magazijnen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit in verband met de werktijden en de tijden waarop het ov rijdt.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Na je aanmelding bij Staffyou kun je meteen alle diensten zien in het platform of onze app. Om ook echt aan de slag te kunnen, maak je eerst jouw profiel compleet en teken je een flexcontract bij ons. Hierna kun je direct diensten inplannen en gaan werken.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiƫle overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag als magazijnmedewerker!

Direct aan de slag!