Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Ajax Stadion!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Ajax Stadion!

Je werkt met de leukste collega's in de gezelligste kiosken van de Arena. Ervaar de wedstrijdsfeer achter de counter! Jij wordt een belangrijk onderdeel van het team dat 50.000+ supporters ondersteunt!

Wij bieden fijne werktijden, een goed uurloon en doorgroeimogelijkheden.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Jij gaat werken in de kiosken en counters rondom en in het stadion! Denk hierbij aan de drinks-counter & food-counters. Je werkt samen met de leukste collega's in strakke shifts en zorgt er voor dat de supporters die naar de wedstrijd komen goed en snel geholpen worden.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Hoe jij jezelf ook noemt, barmedewerker, bakker of biertapper, jij bent een Staffer tijdens thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal! Wil jij zelf je werkdagen uitkiezen? En hou jij van aanpakken? Dan zijn de opdrachten bij Staffyou in de Johan Cruijff Arena perfect voor jou! Bij Staffyou werk je in een jonge en uitdagende omgeving. Jij zorgt ervoor dat juiste bestelling klaar staat voor de bezoekers om mee te nemen.

Wat ga ik doen als stadion medewerker?

Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar of knallen in de foodcourts? Meld je aan!

Wat zijn de vereisten?
  • Je bent 70% van de thuiswedstrijden beschikbaar.
Waar en wanneer kan ik werken?

Je kan elke wedstrijd werken! Daarnaast heeft Staffyou nog veel meer leuke opdrachtgevers in allerlei branches, dus er is genoeg leuks te doen.

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Over het algemeen geen reiskosten vergoeding.

Kan ik doorgroeien?

Ja zeker! Val jij positief op en kan je bijna elke wedstrijd werken? Dan hebben we leuke opties voor je. Je kan doorgroeien tot unitleider of misschien zelfs wel coördinator. Ook kan je helpen voor en na je dienst bij bijvoorbeeld de kledinguitgifte.

Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat. Maak nieuwe vrienden achter de bar of meld je samen met je vrienden aan en wordt een leuk bar- en foodcourt team!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiƫle overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Ajax Stadion!

Direct aan de slag!