Kom werken bij VIP Horeca!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag in de VIP Horeca van de Johan Cruijff ArenA!

Wil jij bekende Nederlanders en (oud)voetballers een geweldige dag bezorgen? Volop groeimogelijkheden, leuke collega's en een goed uurloon!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Jij gaat aan de slag in het VIP-gedeelte van de Johan Cruijff ArenA. Hier vind je de ABA, Glasgow en de business-lounge.

Jij kunt werken tijdens elke wedstrijd van Ajax in de ArenA. Maar er zijn er ook andere toffe events waar je kunt werken, zoals feesten en concerten. Zo ben jij het hele jaar verzekerd van de leukste jobs in Amsterdam.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als VIP-Horecamedewerker ga je werken in de VIP-area van Johan Cruijff ArenA. Je kunt in verschillende functies aan de slag, zoals: hostess, food/drink-runner & barmedewerker.

Wat ga je doen als VIP Horecamedewerker?

Dat ligt eraan welke dienst je werkt. Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of achter de garderobe? Er is altijd wel iets te doen wat jij leuk vindt.

Wat zijn de vereisten?

Je bent minimaal één wedstrijddienst per week beschikbaar.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle opdrachten waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is helemaal aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Je krijgt geen reiskostenvergoeding bij VIP Horeca.

Is het stadion bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het stadion is goed bereikbaar met het ov.

Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat! Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega's bij Staffyou? Na hun eerste gewerkte shift krijgen jullie allebei een vriendenbonus van €25 netto.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Om te werken bij VIP Horeca moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Dat ligt aan hoe druk het is, maar vaak kan je de dag na je aanmelding al beginnen. Natuurlijk moet dan wel alle administratie rond zijn.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou, en levert alle benodigde gegevens aan om je profiel compleet te maken. Als we jouw identiteit hebben geverifieerd, krijg je een contract van ons. Na het tekenen van je contract kan je direct diensten inplannen via ons het platform of in de Staffyou-app.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Kom werken bij VIP Horeca!

Direct aan de slag!