Ga aan de slag in de horeca!

Direct aan de slag!

Pak tot €20 per uur in de horeca

Ontdek de perfecte bijbaan in de horeca: Flexibele werktijden en een gezellige werkomgeving!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Of je nu als barman, barista, kok, of ober aan de slag wilt, bij staffyou ben je aan het goede adres! Geniet van flexibele werktijden, nieuwe uitdagingen en de veelzijdigheid van horeca. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring in de horeca hebt, er is altijd wel een klus die bij past!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als horecamedewerker?

De keuze is aan jou! Wil je achter de bar, als barkeeper of barista, aan de slag? Dat kan. Ga je liever als kok werken in een goed restaurant of foodtruck? Dat is ook mogelijk. Is de bediening of cateringwerk meer iets voor jou? Wij hebben zoveel horecaklussen dat er altijd wel iets is dat je leuk vindt en past bij jouw talenten. Kijk op het platform of in onze app voor alle opdrachten en ga direct aan de slag!

Waar en wanneer kan ik werken?

Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar, knallen in een foodtruck of munten verkopen terwijl je geniet van de vetste artiesten? Meld je aan!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Of je reiskostenvergoeding krijgt verschilt per opdrachtgever, de reiskostenvergoeding kan oplopen tot €30 per dienst.

Zijn de locaties bereikbaar met het openbaar vervoer?

In het algemeen zijn de locaties goed bereikbaar. Mocht dit niet het geval zijn: geef het aan dan denken wij met je mee!

Hoe oud moet je zijn om voor staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Na je aanmelding bij Staffyou kun je meteen alle diensten zien in het platform of onze app. Om ook echt aan de slag te kunnen, maak je eerst jouw profiel compleet en teken je een flexcontract bij ons. Hierna kun je direct diensten inplannen en gaan werken.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag in de horeca!

Direct aan de slag!