Ga aan de slag op de het tofste hockey festival van Nederland!

Direct aan de slag!

Werken op hét hockey festival van het land?

Wil je werken op HockeyLoverz, of ook op festivals zoals Flying Dutch, Latin Village en vele andere mooie festivals? Dan is de vacature festival medewerker perfect voor jou!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Zowel als freelancer of uitzendkracht.

 1. Maak je profiel aan

  Vertel wat meer over jezelf en licht al je werkervaring toe.

 2. Bekijk de klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg snel uitbetaald

  Op het moment dat jij een match bent voor een klus kun je aan de slag. We betalen binnen 2 weken uit, altijd! En wij handelen alle administratie af!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Werken op de food & drinks afdeling houd in dat je overdag, 's avonds of soms zelfs in de late uurtjes bezig bent met het verzorgen van eten en drinken voor de festivalgangers, je staat bijvoorbeeld de broodjes te bereiden, biertjes te tappen of verkoop je ijsjes op de zomerse dagen. Tevens zijn we op zoek naar mensen met festival ervaring die zich inzetten als barhoofd. Om je aan te melden als barhoofd dien je in bezit te zijn van een sociale hygiene diploma (SVH).

Wanneer

Deze zomer!

HockeyLoverz 2021 is twee weekenden lang een dik feest. Op 9, 10 en 11 juli is het eerste weekend, de week erna op 16, 17 en 18 juli is het tweede weekend. Vanaf vrijdag worden de eerste diensten gedraaid, zondagochtend de laatste diensten.

Alles over je salaris

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Salaris*
17 € 7,25
18 € 8,25
19 € 9,25
20 € 10,50
21+ € 13,-

* Inclusief reserveringen zoals o.a. vakantietoeslag (8,33%, wekelijks uitbetaald) en vakantieuren (10,82%). Uurlonen kunnen verschillen per opdrachtgever.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Kan ik beide weekenden op HockeyLoverz gaan werken?

Jazeker! We zoeken naar mensen die zoveel mogelijk kunnen werken. Het is ook mogelijk om een enkel weekend te werken.

Hoe zit het met het overnachten en vervoer naar HockeyLoverz?

Het festival is in Gemert. En voor als je even niet meer weet waar dat ook-al-weer ligt, dat is in de buurt van Eindhoven. Vanaf centrale locaties zal mogelijk vervoer geregeld worden, zoals Eindhoven Centraal naar het festivalterrein. Je mag ook voor eigen vervoer zorgen. We zijn nog hard bezig met het inventariseren van alle uren, maar wat we al wel zeker weten is dat de vrijdagen en zaterdagen het drukste zijn. Voor het personeel wat meerdere dagen werkt is er de optie om op de personeelscamping te overnachten. Je zorgt zelf voor een tent of geeft in het formulier dat in de opdrachten staat aan dat je deze nog niet hebt.

Mag ik zelf ook het festivalterrein van HockeyLoverz op?

Het is belangrijk om te weten dat je een werknemer bent voor het festival en werknemer van Staffyou. Je bent dus geen festivalbezoeker. Wat dat betekend is dat er een professionele houding van je verwacht wordt. Je dient dus zelf op tijd op te staan en zelf je te melden bij een van onze leidinggevende; je wordt dus niet uit je tent gehaald. Als je dienst er op zit mag je uiteraard het festivalterein op en een leuke tijd hebben, vanzelfsprekend is het niet toegestaan dat je onwenselijk gedrag vertoond.

Beschrijf de baan in het kort!

Hoe jij jezelf ook noemt, barman, runner of kok jij bent een Staffer en je wil naar de tofste festivals! Wil jij je eigen werktijden bepalen? En hou jij van aanpakken? Dan zijn de festival klussen bij Staffyou perfect voor jou! Bij Staffyou werk je in een jonge en uitdagende omgeving.

Wat ga ik doen als festival medewerker?

Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar, knallen in een foodtruck of munten verkopen terwijl je geniet van de vetste artiesten? Meld je aan!

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent proactief en barst van de energie
 • Je houdt van fysiek werk
 • Je hebt horeca ervaring of bent bereid een training te volgen
Hoeveel verdien ik?

Zie uurlonen bovenin.

Waar en wanneer kan ik werken?

Wij zijn overal actief! Wil je tappen achter de bar, knallen in een foodtruck of munten verkopen terwijl je geniet van de vetste artiesten? Meld je aan!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Bij de meeste van onze opdrachtgevers worden je reiskosten (deels) vergoed.

Is het bereikbaar met het openbaar vervoer?

In het algemeen zijn de festival locaties goed bereikbaar. Mocht dit niet het geval zijn: geef het aan dan denken wij met je mee!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen zoals het HockeyLoverz festival moet je iets ouder zijn. Hier geldt een minimum leeftijd van 17 jaar voor de food diensten overdag tot aan 23:00. Voor de bardiensten en diensten later dan 23:00 zul je 18 jaar of ouder meoten zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je screening al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Als je bij ons in loondienst werkt krijg je elke week betaald. Er zitten ongeveer 2 weken tussen de dag dat je gewerkt hebt en de uitbetalingsdag.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij Staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Als je langer dan 6 weken niet werkt, wordt je account gedeactiveerd. Wanneer je weer aan de slag wilt, kan je contact met ons opnemen.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij mag kiezen hoe je wilt werken. Staffyou is het enige uitzendbureau dat werknemers en freelancers op hetzelfde platform toelaat.

Als freelancer dien je periodiek de verklaring betalingsgedrag nakoming fiscale verplichtingen aan ons te overleggen.

Aanmelden

Ga aan de slag op de het tofste hockey festival van Nederland!

Direct aan de slag!