Join Gorillas!

Direct aan de slag!

Kies vrijheid, Make money, Join Gorillas!

De shifts zijn, s 'ochtends, s 'middags of s' avonds, 6 uur of 8 uur per shift, 7 dagen per week. 17 euro p/u voor freelancers! Jij kiest jouw diensten, wij regelen de uitrusting.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Gorillas bezorgt dag- en nacht duizenden producten en boodschappen naar verschillende locaties. Wij zoeken mensen die betrouwbaar en cool zijn, die bijdragen aan de missie! Het maakt niet uit wie je bent en welke stijl je hebt, je bent meer dan welkom in onze snelgroeiende en coole Gorillas-community!

Je shift begint in de Store, waar je de Gorilla-uitrusting ontvangt (e-bike, uniform, waterdichte jas). Het enige dat je hoeft te doen is je persoonlijke mobiele telefoon te gebruiken, terwijl je de Gorillas-app downloadt, en je bent verbonden met het Gorillas-systeem. In de app ontvang je de bestelling en bezorg je deze met een big smile bij de klant! Geen bestellingen? Chillen in de dark store!

Ben je 18+? Ga aan de slag! Fooien, bonussen, respect en een fijne werkomgeving!

De shifts zijn 6 uur of 8 uur, s 'ochtends, s 'middags of s 'avonds. 7 dagen per week. Perfect als je veel wilt werken of studie en andere banen moet combineren. De werktijden zijn tussen 07:45 en 00:15.

Heb je hulp nodig bij het plannen, inroosteren of heb je problemen?

Locaties

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • * Er komen nog veel meer steden aan!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als bezorger werk je voor Gorilla's op de fiets! Klanten bestellen boodschappen via de app en je bent binnen 10 minuten klaar om ze te brengen.

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal 8 uur per week en flexibel in dagen en tijden, ook in het weekend.
 • Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en motivatie.
 • Je bent 18 jaar of ouder.
Hoeveel kan ik in rekening brengen?
Facturering als zzp'er € 17,00.
Waar en wanneer kan ik werken?

De diensten zijn op maandag t/m zondag tussen 07:45 en 00:15, samen met Gorilla's bepaal je een schema.

Locaties:

 • Amsterdam
 • Utrecht
 • *Er komen nog meer steden aan!
Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van hoe druk je het hebt, kun je de volgende dag na je intakegesprek beginnen. Uiteraard moet dan alle administratie correct worden ingediend.

Hoe werkt de intake bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je aanmelding beoordelen. Als je aanmelding bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) intakegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiƫle overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Join Gorillas!

Direct aan de slag!