Ga aan de slag bij alle wedstrijden van FC Utrecht!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag in stadion Galgenwaard en wordt de koning(in) van het biertappen!

Kom ons team versterken achter de bars in de publiekscatering van FC Utrecht.

Wij bieden een goed uurloon, doorgroeimogelijkheden en leuke collega's waarmee je goed kan praten over een potje voetbal!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Staffyou zoekt echte FC Utrecht fans die hun club wil helpen bij de overwinning. We zoeken barmedewerkers die tijdens wedstrijden komen helpen. Denk hierbij aan biertappen, kassamedewerker, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten en als je jezelf hebt bewezen kan je doorgroeien tot de leider van je eigen bar!

Houd jij van aanpakken en gezelligheid? Houd jij van FC Utrecht? Kom dan werken bij stadion Galgenwaard als barmedewerker!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als horecamedewerker in het stadion Galgenwaard ga je werken op verschillende plekken in het stadion. Wij bieden diverse functies aan zoals:
Biertapper, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten, medewerker verkoop en eventueel doorgroeimogelijkheden tot barhoofd.

Wat ga ik doen als horecamedewerker?

Aan het werken op verschillende locaties in het stadion van FC Utrecht. Je wordt de gezellige barmedewerker voor het publiek van FC Utrecht.

Wat zijn de vereisten?

Minimaal één wedstrijddienst per 3 wedstrijden inzetbaar. Horecaervaring is geen pré.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

De reiskosten vergoeding is max 15 euro.

Is stadion Galgenwaard goed bereikbaar met OV?

Ja, zeker! Stadion Galgenwaard beschikt over zijn eigen tramhalte. Plan je reis op 9292 of NS.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag bij alle wedstrijden van FC Utrecht!

Direct aan de slag!