Ga aan de slag bij alle wedstrijden van FC Utrecht!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag in stadion Galgenwaard en wordt de koning(in) van het biertappen!

Kom ons team versterken achter de bars in de publiekscatering van FC Utrecht.

Wij bieden een goed uurloon, doorgroeimogelijkheden en leuke collega's waarmee je goed kan praten over een potje voetbal!

Direct aan de slag

Zo werkt het

Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Zowel als freelancer of uitzendkracht.

  1. Maak je profiel aan

    Vertel wat meer over jezelf en licht al je werkervaring toe.

  2. Bekijk de klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg snel uitbetaald

    Op het moment dat jij een match bent voor een klus kun je aan de slag. We betalen binnen één week uit, altijd! En wij handelen alle administratie af!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Staffyou zoekt echte FC Utrecht fans die hun club wil helpen bij de overwinning. We zoeken barmedewerkers die tijdens wedstrijden komen helpen. Denk hierbij aan biertappen, kassamedewerker, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten en als je jezelf hebt bewezen kan je doorgroeien tot de leider van je eigen bar!

Houd jij van aanpakken en gezelligheid? Houd jij van FC Utrecht? Kom dan werken bij stadion Galgenwaard als barmedewerker!

Alles over je salaris

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Loondienst* Freelance
16 € 6,25 -
17 € 7,25 -
18 € 8,25 Vanaf € 18,-
19 € 9,25 Vanaf € 18,-
20 € 10,50 Vanaf € 18,-
21+ € 13,- Vanaf € 18,-

* Inclusief reserveringen zoals o.a. vakantietoeslag (8,33%, wekelijks uitbetaald) en vakantieuren (10,82%). Uurlonen kunnen verschillen per opdrachtgever.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als horecamedewerker in het stadion Galgenwaard ga je werken op verschillende plekken in het stadion. Wij bieden diverse functies aan zoals:
Biertapper, voorbereiding van drankjes, voorbereiding van eten, medewerker verkoop en eventueel doorgroeimogelijkheden tot barhoofd.

Wat ga ik doen als horecamedewerker?

Aan het werken op verschillende locaties in het stadion van FC Utrecht. Je wordt de gezellige barmedewerker voor het publiek van FC Utrecht.

Wat zijn de vereisten?

Minimaal één wedstrijddienst per 3 wedstrijden inzetbaar. Horecaervaring is geen pré.

Hoeveel verdien ik?

Zie uurlonen bovenin.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

De reiskosten vergoeding is max 15 euro.

Is stadion Galgenwaard goed bereikbaar met OV?

Ja, zeker! Stadion Galgenwaard beschikt over zijn eigen tramhalte. Plan je reis op 9292 of NS.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Je moet minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week de gewerkte uren van de week ervoor uit. Als voorbeeld: Werk jij in week 1? Dan betalen we jou voor die week, in week 2. Werk je in week 2, krijg je dat in week 3 uitbetaald.

Freelance
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren krijg jij dan van ons op de door ons verzonden self-bill factuur. Jij hoeft dus zelf geen facturen meer op te maken. Elke maandag stuurt ons systeem de uren die zijn goedgekeurd, op een factuur naar jou. Wij betalen dan altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij Staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij mag kiezen hoe je wilt werken.

Aanmelden

Ga aan de slag bij alle wedstrijden van FC Utrecht!

Direct aan de slag!