Kom werken bij VIP Horeca!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag in de VIP Horeca van Stadion Galgenwaard!

Wil jij in het stadion van FC Utrecht (voetbal) vips een geweldige dag bezorgen? Volop groeimogelijkheden, leuke collega's en een goed salaris.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

  1. Maak een profiel aan

    Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

  2. Bekijk klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

    Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Je gaat werken in het VIP-gedeelte van Stadion Galgenwaard in Utrecht. Hier vind je de skyboxen & VIP-lounges. Je kunt tijdens elke wedstrijd in de Galgenwaard aan de slag. Maar ook tijdens andere mooie events in het stadion ben je welkom om te komen knallen. Met VIP Horeca ben je in Galgenwaard het gehele jaar verzekerd van de leukste jobs!

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als VIP Horecamedewerker in Stadion Galgenwaard werk je in de VIP-areas. Er zijn veel verschillende functies beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als barista, hostess, bediening/debras, food/drink-runner, keukenhulp, afwasser, barback of barmedewerker.

Wat ga je doen als VIP-Horecamedewerker?

Dat ligt eraan welke dienst je draait. Wil je tappen achter de bar, knallen in de foodcourts of mensen helpen in de garderobe? Er is altijd wel iets te doen wat jij leuk vindt.

Wat zijn de vereisten?

Je bent minimaal één wedstrijddienst per week beschikbaar.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle opdrachten waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is helemaal aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Je krijgt geen reiskostenvergoeding bij VIP Horeca.

Is het stadion bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, het stadion is goed bereikbaar met het ov.

Kan ik met vrienden werken?

Natuurlijk kan dat! Meld je samen met je vrienden aan of maak nieuwe vrienden achter de bar of tijdens de verschillende events! Recruit jij nieuwe collega's bij Staffyou? Na hun eerste gewerkte shift krijgen jullie allebei een vriendenbonus van €25 netto.

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Om te werken bij VIP Horeca moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Dat ligt aan hoe druk het is, maar vaak kan je de dag na je aanmelding al beginnen. Natuurlijk moet dan wel alle administratie rond zijn.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou, en levert alle benodigde gegevens aan om je profiel compleet te maken. Als we jouw identiteit hebben geverifieerd, krijg je een contract van ons. Na het tekenen van je contract kan je direct diensten inplannen via ons het platform of in de Staffyou-app.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Kom werken bij VIP Horeca!

Direct aan de slag!