Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Feijenoord Stadion!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Feijenoord Stadion!

Je werkt met de leukste collega's in de gezelligste kiosken van De Kuip. Ervaar de wedstrijdsfeer achter de counter! Jij wordt een belangrijk onderdeel van het team dat 50.000+ supporters ondersteunt!

Wij bieden fijne werktijden, een goed uurloon en doorgroeimogelijkheden.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Zowel als freelancer of uitzendkracht.

  1. Maak je profiel aan

    Vertel wat meer over jezelf en licht al je werkervaring toe.

  2. Bekijk de klussen en meld je aan

    We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

  3. Ga werken en krijg snel uitbetaald

    Op het moment dat jij een match bent voor een klus kun je aan de slag. We betalen binnen één week uit, altijd! En wij handelen alle administratie af!

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Jij gaat werken in de kiosken en counters rondom en in het stadion! Denk hierbij aan de drinks-counter, de koffie-counters, food-counters en muntverkoop-loketten. Je werkt samen met de leukste collega's in strakke shifts en zorgt er voor dat de supporters die naar de wedstrijd komen goed en snel geholpen worden.

Wie ben jij
Het geeft jou een goed gevoel de fans snel te voorzien in hun eten en drinken tijdens de wedstrijd. Jij bent representatief, enthousiast, hebt een open houding en sociale vaardigheden. Ook ben jij gastvrij en hebt een flexibele instelling. Jij weet van aanpakken!

Wij bieden
Bij de Stadion Feijenoord - Publieks Catering bieden wij een zeer leuke werksfeer met de leukste collega's. Een hoop functies en diensten: Uitgifte van food, uitgifte van drinks, muntverkoop, barman, barista of zelfs Counter-Chef (leidinggevende). Jij kan bij elke wedstrijd van de Kuip aan de slag. Het gehele jaar ben jij verzekerd van een leuke job!

Alles over je salaris

Hoeveel ga ik verdienen?

Je leeftijd Loondienst* Freelance
16 € 6,25 -
17 € 7,25 -
18 € 8,25 Vanaf € 18,-
19 € 9,25 Vanaf € 18,-
20 € 10,50 Vanaf € 18,-
21+ € 13,- Vanaf € 18,-

* Inclusief reserveringen zoals o.a. vakantietoeslag (8,33%, wekelijks uitbetaald) en vakantieuren (10,82%). Uurlonen kunnen verschillen per opdrachtgever.

Staffers aan het woord

Isabelle

Weten waarom Isabelle elke wedstrijd werkt?

Dhilan

Weten waarom Dhilan elke wedstrijd werkt?

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Beschrijf de baan in het kort!

Als Stadion Feijenoord - Publieks Catering medewerker ga jij gaat werken in de kiosken en counters rondom en in het stadion! Denk hierbij aan de drinks-counter, dekoffie-counters, food-counters en muntverkoop-loketten.

Wat ga ik doen als Stadion Feijenoord - Publieks Catering medewerker?

Jij gaat werken in de kiosken en counters rondom en in het stadion! Dit samen met de leukste collega's! Je gaat hier aan de slag in de vele diverse de drinks-counter, de koffie-counters, food-counters en muntverkoop-loketten.

Wat zijn de vereisten?
  • Minimaal één wedstrijddienst per week inzetbaar.
Hoeveel verdien ik?

Zie uurlonen bovenin.

Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan zelf kiezen bij welke opdrachtgever en op welke dag je werkt. Op ons platform kan je alle opdrachten zien waarvoor je je kan aanmelden, dus de keus is aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Over het algemeen geen reiskosten vergoeding.

Zijn de stadions bereikbaar met het openbaar vervoer?

Alle voetbal stadions zijn goed bereikbaar met OV!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Voor de Stadion Feijenoord Publieks Catering dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Afhankelijk van de drukte kan je de volgende dag na je sollicitatiegesprek al beginnen. Uiteraard moet alle administratie dan correct zijn ingeleverd.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week de gewerkte uren van de week ervoor uit. Als voorbeeld: Werk jij in week 1? Dan betalen we jou voor die week, in week 2. Werk je in week 2, krijg je dat in week 3 uitbetaald.

Freelance
Na jouw gewerkte dienst, dien jij jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren krijg jij dan van ons op de door ons verzonden self-bill factuur. Jij hoeft dus zelf geen facturen meer op te maken. Elke maandag stuurt ons systeem de uren die zijn goedgekeurd, op een factuur naar jou. Wij betalen dan altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij Staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij mag kiezen hoe je wilt werken.

Aanmelden

Ga aan de slag bij de Publieks Catering van het Feijenoord Stadion!

Direct aan de slag!