Ga aan de slag bij Corendon Village Hotel!

Direct aan de slag!

Ga aan de slag bij Corendon Village Hotel!

Ben jij een enthousiaste horecatopper? Kom dan werken in ons gezellige horecateam, tijdens de leukste bruiloften, partijen en exclusieve events.

Direct aan de slag

Zo werkt het

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.
In dienstverband of als freelancer.

 1. Maak een profiel aan

  Op ons platform vind je duizenden klussen bij de mooiste opdrachtgevers in allerlei verschillende sectoren.

 2. Bekijk klussen en meld je aan

  We hebben klussen in verschillende branches en bij aansprekende opdrachtgevers.

 3. Ga werken en krijg wekelijks uitbetaald

  Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één week uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen.

Wat je gaat doen

De baan in het kort

Sluit je aan bij het gezellige horecateam van het Corendon Village Hotel! Samen met enthousiaste collega’s ga je aan de slag in het restaurant of in onze mooie skybar. Van barman to barista en van ober tot gastvrouw, bij Corendon ben je horecamedewerker in de breedste zin van het woord. Op het platform van Staffyou kies je zelf het soort klus dat je gaat doen en wanneer je gaat werken.

Alles wat je verder nog wilt weten

Veelgestelde vragen

Wat ga ik doen als horecamedewerker?

Je gaat bij het Corendon Village Hotel aan de slag in het restaurant, de skybar of tijdens evenementen. Van barman tor barista en van ober tot gastvrouw, bij Corendon ben je horecamedewerker in de breedste zin van het woord.

Wat zijn de vereisten?
 • Je bent proactief en barst van de energie
 • Je houdt van fysiek werk
 • Je bent gemiddeld 10u per week beschikbaar
Waar en wanneer kan ik werken?

Onze slogan is "Werken waar en wanneer jij wilt!". Je kan dus altijd zelf bepalen bij welke opdrachtgever en op welke dag(en) je werkt. Op ons platform zie je alle klussen die je kunt gaan doen, dus de keus is helemaal aan jou!

Krijg ik een reiskostenvergoeding?

Ja! Als je gaat werken bij het Corendon Village Hotel, krijg je (een deel) van je reiskosten vergoedt. Kijk in de dienst op het platform of in de app voor de exacte vergoeding.

Zijn de locaties bereikbaar met het openbaar vervoer?

In het algemeen zijn de locaties goed bereikbaar. Mocht dit niet het geval zijn: geef het aan dan denken wij met je mee!

Hoe oud moet je zijn om voor Staffyou te werken?

Bij ons kan je je aanmelden vanaf 16 jaar. Voor sommige klussen moet je iets ouder zijn.

Hoe snel kan ik beginnen?

Als jouw profiel op het platform volledig is en je hebt het contract van Staffyou ondertekend, dan kun je direct aan de slag.

Hoe werkt de sollicitatie bij Staffyou?

Je meldt je aan bij Staffyou. Daarna gaan onze recruiters je sollicitatie beoordelen. Als je sollicitatie bevalt kun je direct het platform op! Willen we toch wat zaken met je doornemen? Dan nodigen we je uit voor een (online) sollicitatiegesprek. Je kan dan zelf je afspraak inplannen via ons planningsysteem. Wij bevestigen de afspraak aan jou via de mail.

Hoe word ik betaald?

Loondienst
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren betalen wij wekelijks uit. Wij betalen iedere week je gewerkte uren van de week ervoor uit. Voorbeeld: Je werkt een shift in week 1. Het salaris voor week 1 staat in week 2 op je rekening.

Freelance
Na een gewerkte dienst, dien je jouw werkuren in. De opdrachtgever keurt deze uren dan goed. Deze uren zetten wij op de door ons verzonden self-bill factuur. Je hoeft dus zelf geen facturen op te maken. Facturen komen vanzelf in je financiële overzicht te staan. Wij betalen altijd binnen de betalingstermijn van 14 dagen jouw factuur.

Wat als ik een tijdje niet kan werken?

Bij staffyou is dat geen probleem. Heb je een toets- of tentamenweek of ga je op vakantie, dan meld je je niet aan voor opdrachten en hoef je dus ook niet te werken.

Kan ik in loondienst werken of als freelancer?

Goed nieuws! Jij kiest zelf hoe je wilt werken. Staffyou is het enige platform waar je zelf kiest of je als freelancers werkt of in loondienst.

Wil je weten hoe het is om voor Staffyou te werken?

Onze Staffers vinden het geweldig!

Samen op weg naar een betere wereld

Staffyou staat voor een rechtvaardige en duurzamere wereld. Maar wij geloven ook in doen. Daarom doneren wij, als corporate partner van het Rode Kruis, per gewerkte shift één maaltijd aan het Rode Kruis.

Aanmelden

Ga aan de slag bij Corendon Village Hotel!

Direct aan de slag!