Werken bij Diergaarde Blijdorp .

Dierentuin fans opgelet! Diergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Europa en op zoek naar jou als versterking van het horecateam! Bij Staffyou bepaal je zelf wanneer je aan de slag gaat, krijg je een goed uurloon én word je wekelijks uitbetaald. Ultieme vrijheid vind je bij ons.

Groene omgeving

Diergaarde Blijdorp is één van de mooiste dierentuinen van Europa en daarmee ook een van de best bezochte attracties van Nederland. Bezoekers vanuit heel het land reizen speciaal af naar deze dierentuin vanwege de bijzondere ontdekkingsreis die medewerkers bieden langs allerlei bijzondere dieren én planten. Het team van Diergaarde Blijdorp is dagelijks bezig om haar gasten een leerzame en inspirerende natuurbeleving te bieden.

Meld je aan

Ben jij een echte dierenvriend en wil je graag deel uitmaken van het horecateam van Diergaarde Blijdorp? Meld je dan meteen aan als staffer en begin direct met werken! Als staffer bij Staffyou bouw je een eigen profiel via ons online platform waar je kunt pronken met je prestaties. Dit is vooral handig voor je vervolgklussen. Werkgevers kunnen jou dan makkelijk selecteren voor de volgende aankomende dienst! Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Andere Platforms Klassieke Uitzenders
Volledige vrijheid
Verschillende diensten
Goed uurloon
24 / 7
Vanaf 16 jaar
Gratis training
Wekelijks uitbetaald

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Staffyou?

Studenten opgelet! Bij Staffyou vind je de ultieme bijbaan! Bij Staffyou bepaal je zelf waar en wanneer je aan de slag gaat, krijg je een goed uurloon en wordt je wekelijks uitbetaald. Ideaal studentenwerk om te combineren naast de studie dus.