Boek direct en eenvoudig hardwerkende uitzendkrachten en freelancers

Direct aan de slag!

Freelancers inhuren, snel en flexibel.

Snel freelancers vinden met vaste servicekosten van €1,95.

Bespaar op kosten zonder in te leveren op kwaliteit - boek direct de beste horeca-, retail- en logistieke medewerkerks. Maak jouw team compleet met de beste staffers.

 • Krijg toegang tot 140.000+ freelancers.
 • Duidelijkheid voorop: betaal alleen voor afgeleverd werk.
 • Je medewerkers voor €17,95 per uur

Welke optie past het best bij jou?

Hoe werkt het?

 • Zet een shift op het platform

  Met een paar klikken zet je jouw dienst live, waarna onze staffers jouw shift kunnen liken

 • Kies zelf wie je uitnodigt

  Kies uit de staffers die jouw shift hebben geliked wie jij uitnodigt om te komen werken

 • Aan het werk!

  De staffer zal aanwezig zijn op de aangewezen tijd en plaats van jouw shift, klaar om aan de slag te gaan.

Wat maakt Staffyou zo uniek?

De beste staffers, elke keer weer

Onze staffers zijn voorzien van een profiel, biografie, skills en een rating. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Blij? Dan kunnen staffers worden toegevoegd aan je favorieten en krijgen ze als eerste een uitnodiging voor de volgende klus.

Voor groot én klein

Je schaalt eenvoudig op -en af van enkele staffers per dag, tot aan 500+! Van efficiënte zelfservice tot volledige ontzorging. Wij groeien (en krimpen) gemakkelijk met jou mee.

Geen administratief gedoe

Wij doen de administratie en verzorgen de betalingen van jouw staffers. Geen verborgen kosten en je betaalt alleen voor geleverd werk. Makkelijk toch?

Draag bij aan een betere wereld

Voor iedere gewerkte shift doneren wij één maaltijd aan het Rode Kruis in samenwerking met het Rode Kruis. Zo helpen we niet alleen bij het oplossen van ons personeelsprobleem, maar dragen we ook bij aan voedselhulp voor mensen in nood.
We hebben sinds maart 2024
38,011
maaltijden gedoneerd aan het Rode Kruis!

Feelancers in de volgende vakgebieden

Bezorgers
Retail
Logistiek
Horeca & catering
Evenementen & festivals
Studentenwerk
Callcenter
Promotie
Bezorgers nodig?
Consumenten raken steeds meer gewend aan het gemak van bezorgdiensten. De vraag naar pakket- maaltijd- en boodschapbezorgers zal daarom blijven groeien. Tegelijk wisselt het aantal orders altijd afhankelijk van het seizoen, het weer en andere factoren. Met Staffyou heb je altijd genoeg bezorgers op de rit, het hele jaar door.
Winkelpersoneel nodig?
Ben jij op zoek naar betrouwbare, hardwerkende winkelmedewerkers? Je bent niet de enige, want het personeelstekort in de detailhandel is ernstig. Hoe zorg je dat je op drukke tijden genoeg mensen hebt en geen kostbare sales verliest? Via Staffyou vind je heel gemakkelijk flexibel verkooptalent voor jouw winkel.
Logistiek personeel nodig?
In de logistiek heb je te maken met enorme pieken in werkdruk, afgewisseld door stabiele, rustigere periodes. Hoe zorg je dat je tijdens piekperiodes over genoeg personeel beschikt? Met een poule van gemotiveerde staffers kun je elke uitdaging aan en je schaalt gemakkelijk weer af als het rustiger is.
Horeca & cateringpersoneel nodig?
Hoe vind je genoeg mensen voor je bar, restaurant of hotel in tijden van enorme personeelstekorten? Zet je klussen in de kijker bij Staffyou! Via ons platform krijg je toegang tot duizenden flexwerkers met de juiste skills. Van keukenhulp tot barista en van bartender tot ober, je hebt binnen no-time extra horecapersoneel in huis.
Evenementen & festivalpersoneel nodig?
Jij zoekt flexwerkers met allerlei skills die hard werken om jouw event tot een groot succes te maken. Hoe krijg je voldoende talent op locatie? Op ons platform staan duizenden Staffers te springen om aan de slag te gaan op jouw event. Staffyou regelt alles van de selectie en planning van jouw tijdelijke crew tot de financiële afhandeling.
Werkstudenten met brains nodig?
Komt jouw organisatie om in het administratieve werk, of heb je een data-entryklus die heel secuur uitgevoerd moet worden? Doe het dan niet zelf, maar huur heel eenvoudig een werkstudent in! Staffyou barst van het talent in opleiding, studenten die niet alleen hard, maar ook slim kunnen werken. Staffyou maakt het mogelijk.
Callcenterpersoneel nodig?
De beller is sneller, maar niet als je personeel tekort komt. Onze Staffers kunnen worden ingezet voor een tal van klussen, van verkoop, tot klantenservice, tot telefonische enquêtes. Staffyou heeft gemotiveerde staffers die vandaag nog de telefoon aan hun oor zetten. Zo heb jij altijd genoeg bellers op jouw klus.
Promotiemedewerkers nodig?
Het is belangrijk dat jouw merk door mensen wordt gezien. Dat gebeurt steeds vaker online, maar er zijn nog steeds veel effectieve offline manieren om jouw klanten te bereiken. Staffyou levert promotiemedewerkers voor grootschalige marketing acties in alle grote steden, zoals flyeren, samples uitdelen, hosts en hostesses op beurzen en nog veel meer. Jij levert te promotie, wij de mensen.

Onze klanten

 • NH Hotel
 • Mecc
 • Diergaarde Blijdorp
 • Crisp
 • West Cord
 • ISS
 • Compass
 • Intratuin
 • Stadion Feijenoord
 • Peddler
 • Jaarbeurs
 • Vermaat
 • Ahoy Rotterdam

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Staffyou?

Via Staffyou kunnen werkgevers gemakkelijk en snel uitzendkrachten of freelancers kunnen inhuren voor generiek werk. Je kunt ervoor kiezen om zelf gebruik te maken van ons platform en gemakkelijk je eigen staffers in te plannen via onze Standard service, óf om je volledig te laten ontzorgen via onze Enterprise service! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Hoe garandeert Staffyou de kwaliteit van de staffers op mijn shift?

Onze staffers zijn voorzien van een profiel met een foto, biografie, skills en een rating. Zo weet je precies waar je aan toe bent, al voordat iemand op jouw shift verschijnt. We kunnen natuurlijk niet altijd voorkomen dat een staffer niet komt opdagen, daarom hebben wij een streng 'no-show'-beleid, ter bescherming van onze werkgevers.

Wat kost Staffyou?

Gebruik van ons platform is geheel gratis! Je betaalt alleen voor geleverd werk.

Hoe zit het met het regelen van vervanging?

Of je nu gebruik maakt van onze Standaard service of onze Enterprise service, Staffyou zal altijd vervanging proberen te regelen wanneer een staffer zich last-minute afmeldt voor een shift. Bel ons op en wij staan voor je klaar!

Kijk hoe onze klanten succes behalen

Jaarbeurs

Alyssa en Simone van de Jaarbeurs zijn enthousiast over het inplannen van onze ervaren staffers. Het zorgt voor rust in hun planning en ze ontvangen positieve feedback van medewerkers.

Blijdorp

Naast het feit dat het een dierentuin is, heeft Blijdorp ook horecagelegenheden waar hapjes en drankjes worden geserveerd aan de gasten. Hans maakt gebruik van staffyou om de planning van de medewerkers te regelen en is zeer tevreden over de geboden service.

Intratuin

Jeroen bloeit op van de samenwerking met Staffyou en Intratuin! Benieuwd naar zijn ervaringen met Staffyou? Bekijk onze video!

Vul uw gegevens of bel ons direct op  +31(0)6 81 63 82 38