Onze klanten .

HBO en WO studenten inhuren via studentenuitzendbureau Staffyou .

Heeft u werkzaamheden die u liever uit handen geeft? Werkzaamheden die prima door een slimme student uitgevoerd kunnen worden? Wij hebben de oplossing! Staffyou beschikt over een pool van meer dan 10.000 HBO en WO studenten die van een uitdaging houden!

Eenvoudig te boeken

Staffyou is uw ideale partner, met een divers pakket aan HBO en WO studenten tegen een aantrekkelijk tarief. Bepaal zelf wie u inhuurt, zonder contracten of minimumafnames. Via ons online platform plaatst u eenvoudig een dienst, welke enkel zichtbaar is voor gekwalificeerde studenten. Op basis van profielen met reviews kunt u zelf een keuze maken en een HBO of WO student inhuren die past bij de openstaande klus of uw organisatie. Via de profielen krijgt u onder andere inzicht in leeftijd, ervaring en kosten van onze staffers. Wanneer u tevreden bent over een van de studenten dan kunt u deze gemakkelijk markeren als favoriet en vaker inhuren. Op deze manier creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde en kwalitatieve HBO en WO studenten.

Aantrekkelijke tarieven

Veel bedrijven willen graag personeel inhuren die flexibel en relatief goedkoop zijn. Als uitzendbureau begrijpen we dat en we maken dan ook veelvuldig gebruik van studenten en jongeren. Hiervoor betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Onze tarieven liggen, zelfs in het hoogseizoen, gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus.

Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling via ons online platform automatiseren. U profiteert dus van een laag uurtarief en ons personeel merkt hier niets van in hun portemonnee. Een echte win-winsituatie dus.

Kom in contact

Bent u op zoek naar onze slimme studenten? Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.