Studenten voor uw vacature in Amsterdam .

Heeft u in Amsterdam een leuke vacature openstaan die goed ingevuld kan worden door studenten? Staffyou beschikt over een ruime pool vol enthousiaste studenten die u eenvoudig via ons online platform kunt inhuren. Onze volledige pool is gekwalificeerd en wordt tevens door ons getraind. We zijn dus een uitzendbureau van hoge kwaliteit.

Plaats uw studenten vacature online bij Staffyou

Staffyou beschikt over een online platform. Hier kunt u vacatures 24 uur per dag en 7 dagen per week plaatsen. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor onze pool studenten uit de omgeving van Amsterdam. Op het online platform ziet u per staffer hoe voorgaande opdrachtgevers zijn of haar werk hebben ervaren. Op basis van deze profielen kunt u eenvoudig tijdelijk, voor langere periode en last minute studenten inhuren die passen bij uw bedrijf en vacature. In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus screenen wij al onze medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor bent u bij Staffyou ervan verzekerd dat u gekwalificeerd personeel inhuurt.

Studenten inhuren tegen aantrekkelijke tarieven

Veel bedrijven willen graag een student inhuren omdat studenten flexibel en relatief goedkoop zijn. Staffyou beschikt als uitzendbureau in Amsterdam over een pool van flexibele studenten en jongeren. Een bijkomend voordeel van Staffyou is dat u bij ons een vast uurloon betaalt op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren. Zelfs in het hoogseizoen kunt u bij ons voordelig (tijdelijk) studenten inhuren.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daarbij van een laag uurtarief en onze staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou als uitzendbureau voor het inhuren van studenten voor uw vacature in Amsterdam? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.