Schoonmaakhulp inhuren .

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakhulp? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruim aanbod van gekwalificeerd personeel. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een gedreven schoonmaakhulp zult vinden. Met onze uitgebreide screening zorgen wij ervoor dat wij enkel gemotiveerde en kwalitatieve studenten tot onze beschikking hebben.

Ons online platform

Staffyou beschikt over een handig online platform. Hiermee kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten uitzetten, waardoor wij flexibel kunnen aansluiten op uw wensen. De diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel dat geschikt is voor de gevraagde diensten. Op basis van uitgebreide, persoonlijke profielen kunt u zelf een keuze maken en een student schoonmaak inhuren. Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Zo creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde en kwalitatieve medewerkers.

Aantrekkelijke tarieven

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uitzendbureau Staffyou voor het inhuren van een kwalitatieve schoonmaakhulp? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.