Blog

FEY-ADO: Met een einduitslag van 4-2 kan iedereen weer tevreden zijn. Een geslaagde dag!

Terug naar het overzicht

We kijken mee in de voorbereiding naar Feyenoord tegen ADO Den Haag van Jeroen, onze eventcoördinator.

Maandag

We beginnen de week met het verwerken van de uren van de wedstrijd van afgelopen zondag. Met richting de 100 personen aan het werk, zijn dat er nogal wat. Gelukkig hebben we een vlot automatisch platform dat ons dat ons daarbij helpt. Ik heb nog contact met een van de projectleiders van onze opdrachtgevers of ze nog iets aan kan passen in de uitvraag. Geen probleem.

Woensdag

Mijn collega Jan van de planning is al druk bezig met de laatste mensen een uitnodiging te sturen om nog te werken dit weekend, want het is volle bak. Er zijn nog een aantal extra uitvragen binnengekomen voor de hospitality. Daarnaast hebben we enige tijd geleden al onze diensten voor ticketscan en parkeerbegeleider in het systeem gezet. Gelukkig zijn er veel Feyenoord fans in onze poule, want deze waren lekker snel gevuld.

Vrijdag

In het systeem zie ik dat de hospitality nog een paar barmannen en runners zoekt. Gelukkig hebben we nog Staffers beschikbaar en we sluiten de dag af met alle diensten gevuld. Dat zijn er meer dan 100.

Zaterdag

Het is weekend, maar ik ben toch nog even de laatste voorbereidingen aan het maken. Nog even de indeling voor ticketscan aan het maken en de reservediensten aan het checken. Veel staffers willen samenwerken dus mijn mail stond weer behoorlijk vol.

Zondag

Het is de dag van de wedstrijd. We hebben er weer zin in. De wekker gaat om 6:15 en ik maak me snel klaar om op tijd te vertrekken. Ondertussen word ik nog gebeld met een ziekmelding.

Onderweg naar de Kuip krijg ik nog enkele ziekmeldingen maar het valt gelukkig allemaal mee. Eenmaal aangekomen bij de Kuip begint je bloed alweer sneller te stromen. Op weg naar de inchecklocatie van onze eerste opdrachtgever Security Management Group – Verkeer, kom ik de projectleider op de parkeerplaats al tegen. Druk aan het bellen uiteraard en ondertussen word ik zelf ook gebeld door een Staffer die vast staat met het OV. Dat kan gebeuren uiteraard.

Na even gecontroleerd te hebben of iedereen er is, ga ik snel door naar de volgende klus. Om 9:00 komen de eerste ticketscanners al. Na iedereen ingecheckt te hebben begin ik in vak X mijn briefing. Toch wel een mooi uitzicht op het veld. Nadat iedereen bij zijn poort is, doe ik snel even een controle rondje langs alle poorten en loop onderweg even binnen bij de projectleider Hospitality van onze partner Crew Hospitality Service. Ik bel nog even een paar mensen na om te controleren of ze de juiste plek hebben gevonden, want de Kuip is nogal groot. En ja hoor! Iedereen staat op zijn plek, klaar om alle supporters te ontvangen.

Als de wedstrijd begonnen is wordt het voor mij rustig, dus ik ga eens even sfeer proeven in het stadion. De supporters hebben er gelukkig ook zin in. Maar de rust komt er al weer aan, dus ik regel snel nog even de juiste kleding voor de ticketscanners. Tijdens de rust is iedereen hard aan het werk gelukkig. Met een einduitslag van 4-2 kan iedereen weer tevreden zijn. Een geslaagde dag!

Wil jij ook komen knallen bij een wedstrijd als deze? Meld je aan bij Staffyou!

Aanmelden

Ga aan de slag als Staffer!

Direct aan de slag!