Over ons


Staffyou, een jong en innovatief bedrijf, ontstaan en gesmeden in Rotterdam, zorgt voor een frisse wind in een oude branche.

Een nieuwe manier van werken, gefaciliteerd door rijen en rijen van ambachtelijk geschreven code, waarin alle onnodige schakels worden geëlimineerd. Met een sterke focus op kwalititeit, gemak, transparantie en kosteneffectiviteit.

Lees meer over de mensen die keihard werken om dit mogelijk te maken.

Een uitzendbureau 2.0, een online platform waarin klanten zelf alles kunnen doen, op een transparante wijze, 24/7

Pavle Beslic


Hi! Mijn naam is Pavle Beslic, mijn passie is het bedenken van creatieve oplossingen die ook echt waarde toevoegen. Als dat lukt dan ben ik gelukkig. Daar staat Staffyou voor, het zorgen voor een verbetering voor iedereen die het platform gebruikt!

Het idee voor Staffyou is ontstaan toen ik als student een klein uitzendbureau (Teamjobs) runde in de evenementen branche.

Het was nog net voor de crisis en er was werk genoeg, de vele uitzendbureaus stuurden iedereen maar door en de klanten betaalden maar want er was een schaarste. Ik zag in dat er qua kwaliteit veel te winnen was en besloot het maar zelf is te proberen. Mijn voordeel was dat ik als student de potentiele werknemers veel beter kon selecteren, het waren immers mijn medestudenten.

Toen, bijna 10 jaar geleden, liepen de bedrijfsprocessen voornamelijk offline. Het was een hoop mailen, bellen, werkbriefjes verwerken, boekhouders betalen en flyeren. Je moest een behoorlijke marge in rekening brengen om het enigszins winstgevend te houden. Hierdoor was Teamjobs vaak te duur voor de kleinere ondernemers die af en toe aanklopten. Jammer, maar het was niet anders. Toen een van mijn grootste afnemers, BloemBloem, failliet ging ben ik, met een behoorlijk verlies, gestopt met Teamjobs, heb mijn studie afgerond en ben een carrière gestart in de accountancy bij o.a. Deloitte en EY.

Het feit dat ik destijds zoveel kleinere klanten moest teleurstellen is me wel altijd bijgebleven. Wat een kans zou het zijn als je personeel kon aanbieden voor een prijs die wel past in het budget van al die ondernemers. Dit was iets dat ook jaren later, terwijl de setting qua connectiviteit en technologie erg veranderd was, nog steeds niet tot mogelijkheden behoorde. Uitzendbureaus werkten nog steeds op dezelfde inefficiënte manier en met dezelfde hoge tarieven.

Maar wat als je door deze processen te automatiseren en te simplificeren de kosten dusdanig zou kunnen drukken dat dit wel mogelijk zou zijn. Een uitzendbureau 2.0, een online platform waarin klanten zelf alles kunnen doen, op een transparante wijze, 24/7.

Met dit idee ben ik toen naar Ruben gestapt.

Ruben Donker


Toen Pavle in de zomer naar me toe kwam met het idee voor Staffyou was ik direct enthousiast. Dat ik te maken had met een revolutie op de arbeidsmarkt had ik toen nog niet eens door. Wat mij vooral aansprak was het ontwikkelen van een product wat compleet nieuw was en nog in de kinderschoenen stond.

Al snel besefte ik me dat om Staffyou te laten worden wat het verdiende te zijn, dat ik er al mijn tijd en energie in zou moeten steken. Het was een spannende sprong om na bijna 8 jaar mijn oude vertrouwde werkgever te verlaten, maar nog altijd ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Nog dagelijks komen nieuwe ideeën en verbeteringen langs om Staffyou en de arbeidsmarkt te verbeteren door middel van programmatuur.

Het feit dat gebruikers van Staffyou het keer op keer een prachtig en vernieuwend platform vinden wat ze nooit eerder gezien hebben motiveert ernorm. Nu is het als een verslaving om dat gevoel iedere keer te blijven laten ervaren.