Oproepkracht inhuren via Staffyou .

Bent u op zoek naar een betrouwbare oproepkracht voor de horeca of voor administratieve werkzaamheden? Staffyou beschikt over een uitgebreide pool van geschikte oproepkrachten voor diverse branches. Of u nu tijdelijk een oproepkracht nodig heeft, iemand voor een langere periode wilt inhuren of last minute een oproepkracht nodig heeft; bij Staffyou is het allemaal mogelijk. Door ons online platform houden wij de kosten laag en kunt u gemakkelijk alles zelf regelen.

Gemakkelijk en snel een horeca oproepkracht via ons platform

Staat er een belangrijk evenement gepland, komt u handen tekort in de horeca of heeft u met spoed tijdelijk personeel nodig? Via ons online platform zet u gemakkelijk een dienst online, welke enkel beschikbaar zal zijn voor gekwalificeerde oproepkrachten. U maakt vervolgens zelf de keuze voor een geschikte oproepkracht die perfect bij uw dienst past. Het personeel in onze pool is gekwalificeerd en bovendien door ons getraind. Zo houden we de kwaliteit hoog.

Een goede oproepkracht inhuren tegen lage kosten

Doordat wij met ons online platform werken, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk voor u houden. Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een extra oproepkracht voor de horeca of evenementen? Dan betaalt u bij ons niet meer tijdens de zomermaanden

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou voor het inhuren van een oproepkracht? Of bent u op zoek naar specifiek personeel voor horeca, evenementen, administratie of promotiewerk? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.