Hoe werkt het .

Diensten
Liken
Plannen
Verlonen

Diensten

Via het online platform worden diensten geplaatst die aangeboden worden aan gescreend en geselecteerd personeel. Plaatsen van diensten kan 24/7 en is kosteloos.

Liken

Ons bestand aan jonge getalenteerde mensen schrijven zich in op diensten die hen aanspreekt en aansluit op de eigen agenda.

Plannen

De opdrachtgever of ons platform zorgt voor de beste match en plant de beste staffers in op de diensten. Staffers weten precies waar en wanneer de dienst is.

Verlonen

Na de diensten worden uren ingediend en gecontroleerd. Wekelijks verzamelt het platform alle uren en bundelt deze voor verloning.

Maar wacht, er is meer

Werving

Dagelijks werven we nieuwe en enthousiaste jonge mensen. Niet alleen via social media, maar ook juist door referenties.

Matching

Mag je op gesprek komen? Gaaf! Middels een sollicitatiegesprek kijken we of je bij staffyou past en wat voor type diensten je zou kunnen draaien.

Training

Voor sommige diensten, vooral de horeca, kun je niet zonder ervaring zomaar starten. Daar helpen we graag bij middels onze trainingen.

Building

Staffers bouwen een eigen profiel op waar ze kunnen pronken met hun prestaties. Past iemand perfect in je team? Maak diegene favoriet en plan nog makkelijker in!