White Collar Boxing voor Lymph&Co


White Collar Boxing zet zich in voor Lymph&Co, een stichting die grensverleggend onderzoek ondersteunt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymfklierkanker treft ongeveer één op de 50 personen en alleen al in Nederland komen er jaarlijks meer dan 4.000 nieuwe patiënten bij.

Nog steeds overlijden veel te veel mensen aan lymfklierkanker. Dat moet en dat kán beter, maar er is wel geld nodig om dat te bereiken. Met het laatste White Collar Boxing event (april 2017) is maar liefst € 66.250,- opgehaald voor Lymph&Co. White Collar Boxing bestaat nu 5 jaar en in dit jubileumjaar willen we hier overheen!

Meer geld om meer onderzoek te kunnen doen naar lymfklierkanker en meer goede mogelijkheden om de ziekte te behandelen. White Collar Boxing zet zich daarom in voor Lymph&Co.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Als startende onderneming begrijpen wij maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn om te starten met niets. Om de lokale gemeenschap te ondersteunen dragen wij bij aan het starters4communities.nl project.

13 verschillende starters hebben 31 dagen de tijd gekregen om zichzelf te ontplooien en hun kwaliteiten te gebruiken voor een crowdfunding campagne. Het doel dat werd gesteld was 20.000 euro! Door middel van sponsorpakketten en diverse andere manieren hebben de starters hun doel behaald.

Wij zijn trots op onze Staffers die zich inzetten voor anderen, lees meer over Staffyou en onze mensen.