Op zoek naar een last minute uitzendbureau ?

Bent u op zoek naar een online uitzendbureau? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een geavanceerd online platform, waarmee u gemakkelijk extra personeel kunt inhuren. Of u nu op korte termijn extra personeel wilt inhuren of juist voor langdurige projecten; bij Staffyou vindt u gekwalificeerd personeel in de vorm van onze getrainde staffers. Extra personeel vinden was nog nooit zo makkelijk dankzij ons online uitzendbureau.

Online diensten uitzetten

Via het online platform van Staffyou kunt u wanneer u maar wilt diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op het online platform van ons uitzendbureau ziet u per staffer hoe vorige opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u zelf een keuze maken en personeel kiezen dat past bij uw bedrijf.

Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze als favoriet markeren en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers. En dit alles doet u gemakkelijk online dankzij het handige platform van ons uitzendbureau.

Onze tarieven

Veel andere online uitzendbureaus screenen kandidaten niet voordat zij deze naar een klus sturen. Staffyou gaat alleen voor kwaliteit en daarom screenen wij al onze medewerkers en trainen wij ze voordat zij aan de slag gaan. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u gekwalificeerd personeel inhuurt. Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee. Op deze manier heeft u wel de voordelen, maar ondervindt u niet de nadelen van een online uitzendbureau.

Neem contact op met ons online uitzendbureau

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou als uw online uitzendbureau? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.