Onze klanten .

Keukenpersoneel inhuren .

Bent u op zoek naar een ervaren zelfstandig werkend kok die weet van aanpakken? Of naar ander gedreven keukenpersoneel? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruim aanbod van gekwalificeerd keukenpersoneel. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat u altijd keukenpersoneel zult vinden wat past binnen uw organisatie, die gemotiveerd zijn en die het vakmanschap tot in de (mes)puntjes beheersen. Bent u op zoek naar overig horecapersoneel? Ook daar kan Staffyou u bij helpen.

Ons online platform

Staffyou beschikt over een handig online platform, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten kunt uitzetten. Hierdoor sluiten wij flexibel aan op uw wensen. Op basis van uitgebreide, persoonlijke profielen binnen dit platform kunt u zelf een keuze maken en een zelfstandig werkend kok of ander keukenpersoneel inhuren. Is een keukenmedewerker die u heeft ingehuurd goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker deze chef inhuren. Zo creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde staffers en staffers waarvan u weet hoe zij presteren.

Onze chefs

Onze chefs zijn mensen met ervaring, die overzicht houden, een keukenbrigade kunnen aansturen of een culinair plan kunnen maken. Zij zijn de culinaire eindverantwoordelijke en de hoofdverantwoordelijke in de keuken. Zij zorgen ervoor dat het keukenteam weet wat er van ze verwacht wordt. Daar hoort natuurlijk een passend marktconform salaris bij.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uitzendbureau Staffyou voor het inhuren van enthousiast en gedreven keukenpersoneel zoals bijvoorbeeld chefs of souschefs? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn ook te bereiken op 010 - 34 00 914.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.