Personeel inhuren bij Staffyou .

Wilt u op korte termijn tijdelijk personeel inhuren of wilt u juist personeel inhuren voor een langlopend project? Ons uitzendbureau zorgt ervoor dat u gekwalificeerd personeel aangeboden krijgt in de vorm van onze getrainde staffers.

Online diensten uitzetten

Via het online platform van Staffyou kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten uitzetten. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd en getraind personeel. Op ons online platform ziet u per staffer hoe voorgaande opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u eenvoudig zelf een keuze maken en (tijdelijk) personeel inhuren dat past bij uw bedrijf.

Is een staffer u goed bevallen? Dan kunt u deze in ons systeem markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers. Op lange termijn kunt u dan vaker hetzelfde personeel inhuren.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus screenen wij al onze medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor bent u bij Staffyou ervan verzekerd dat u gekwalificeerd personeel inhuurt.

Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren. Zelfs in het hoogseizoen kunt u bij ons voordelig (tijdelijk) personeel inhuren. Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. Dat is nog eens voordelig personeel inhuren! U profiteert daarbij van een laag uurtarief en onze staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou voor het inhuren van (tijdelijk) personeel? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.