Onze klanten .

Hostess inhuren via uitzendbureau Staffyou .

Bent u op zoek naar een betrouwbaar hostessenbureau? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruime pool van personeel, waardoor u er bij ons verzekerd van bent dat u een hostess kunt inhuren die bij uw organisatie of evenementen past. Met onze screening zorgen wij ervoor dat wij enkel gemotiveerde en kwalitatieve hostesses in onze pool hebben.

Ons online platform

Staffyou beschikt over een handig online platform, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten kunt uitzetten. Hierdoor kunnen wij flexibel aansluiten op uw wensen. De diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel dat geschikt is voor de gevraagde diensten. Op basis van profielen kunt u zelf een keuze maken en een hostess inhuren die past bij uw organisatie of evenementen. Is een hostess goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Zo creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde en kwalitatieve hostesses.

Promotieteam inhuren

Ook wanneer u een heel promotieteam wilt inhuren, kunt u dit via het platform van Staffyou doen. Wij zorgen ervoor dat iedere afzonderlijke staffer gekwalificeerd en getraind is. Ook bij het inhuren van een promotieteam geldt dat u deze staffers vaker kunt inhuren.

Aantrekkelijke tarieven

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kan betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.