Horeca personeel inhuren in Den Haag .

Heeft u moeite met het vinden van tijdelijk horecapersoneel? Bij Staffyou hebben we de oplossing voor uw probleem. Wij zijn een uitzendbureau voor de horeca in Den Haag. Bij Staffyou kunt u gekwalificeerd en door ons getraind horeca personeel inhuren. Of u nu voor een zeer korte periode of voor een langere termijn iemand nodig heeft; wij hebben de staffer van hoge kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Goed horecapersoneel binnen handbereik

Tijdelijk horeca personeel moet het liefst verstand van zaken hebben en meteen op volle toeren kunnen meedraaien. Dit personeel is alleen vaak lastig te vinden. Bij uitzendbureau Staffyou is het horeca personeel dat u in Den Haag nodig heeft binnen handbereik. Heeft u in deze regio een openstaande vacature? Plaats deze dan eenvoudig online via ons online platform, zodat deze door een van onze gekwalificeerde horeca toppers ingevuld kan worden. Hoe dat werkt?

Alle diensten die op ons online platform worden geplaatst, zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Het platform toont staffers die het beste aansluiten bij uw dienst. Per staffer kunt u het profiel bekijken en inzien hoe vorige opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u eenvoudig zelf het horeca personeel inhuren dat het beste past bij uw bedrijf.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus in Den Haag screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor kunt u bij ons altijd gekwalificeerd horeca personeel inhuren waar u direct mee aan de slag kunt.

Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren. Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Creëer uw eigen personeelsbestand

Als uitzendbureau beschikken wij in Den Haag over echte allrounders voor de horeca, maar ook over ervaren personeel voor festivals en evenementen. U kunt dus voor elke horeca gerelateerde dienst bij ons terecht voor gekwalificeerd personeel. Is een staffer u goed bevallen en zou u hem of haar graag nog eens willen inhuren? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op die manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers.

Neem contact met ons op

Staffyou is in Den Haag hét uitzendbureau voor het inhuren van gekwalificeerd horeca personeel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw openstaande vacature? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.