Horeca uitzendbureau Amsterdam .

Bent u op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amsterdam? Bij Staffyou maakt u kennis met gekwalificeerde en door ons getrainde staffers. Of u nu op korte termijn horeca personeel wilt inhuren of iemand nodig heeft voor een langere termijn; bij ons uitzendbureau vindt u altijd personeel van hoge kwaliteit.

Goed horeca personeel binnen handbereik

Bij uitzendbureau Staffyou is goed horeca personeel binnen handbereik. Heeft u in de omgeving van Amsterdam een openstaande vacature? Plaats deze dan eenvoudig online via ons online platform. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op het online platform kunt u per staffer zien hoe vorige opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u zelf een keuze maken en horeca personeel inhuren dat past bij uw bedrijf. Als uitzendbureau beschikken wij over echte allrounders maar ook beschikken wij over ervaren personeel voor festivals en evenementen. Zoekt u in Amsterdam dus een specifiek type horeca personeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus in Amsterdam screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor weet u zeker dat u gekwalificeerd horeca personeel inhuurt.

Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren. Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uitzendbureau Staffyou voor het inhuren van horeca personeel in Amsterdam? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.