Horeca personeel inhuren via uitzendbureau Staffyou .

Bent u op zoek naar een professioneel uitzendbureau in Rotterdam? Staffyou is de partner die u zoekt! Ons uitzendbureau is gevestigd in Rotterdam en ons personeel komt uit de omgeving. Ons uitzendbureau is inzetbaar voor klussen in de havenstad, maar ook daarbuiten. Wilt u op korte termijn extra personeel inhuren of wilt u juist personeel inhuren voor een langlopend project? Ons uitzendbureau in Rotterdam zorgt ervoor dat u gekwalificeerd personeel aangeboden krijgt in de vorm van onze getrainde staffers.

Online diensten uitzetten

Via het online platform van Staffyou kunt u wanneer u maar wilt diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op ons online platform ziet u per staffer hoe vorige opdrachtgevers zijn of haar werk ervaren hebben. Op basis van deze profielen kunt u zelf een keuze maken en horeca personeel inhuren dat past bij uw bedrijf.

Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand, gevuld met scherp geprijsde en kwalitatief sterke staffers.

Onze tarieven

In tegenstelling tot veel andere online uitzendbureaus screenen wij alle medewerkers zelf en trainen we ze voor de werkzaamheden. Hierdoor weet u zeker dat u gekwalificeerd horeca personeel inhuurt.

Bij Staffyou betaalt u een vast uurloon op basis van prestatie, ongeacht de periode van het jaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet hoeft op te bieden tegen uw buren.

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Barpersoneel inhuren

Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek type horeca personeel, kunt u bij ons terecht. U kunt via onze pool bijvoorbeeld ook barpersoneel inhuren. Via ons online platform kunt u in de profielen kijken naar de ervaring, leeftijd en kosten van onze staffers. Zo kunt u barpersoneel inhuren dat precies bij uw wensen past. Daarnaast beschikken wij ook over ervaren personeel voor festivals en evenementen.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Account aanvragen

Heeft u behoefte aan voordelig en flexibel inhuren via Staffyou?


Vraag hier een gesprek aan voor een kosteloos account. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.