Evenementenpersoneel inhuren via uitzendbureau Staffyou .

Bent u op zoek naar een professioneel evenementen uitzendbureau? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruime pool van evenementenpersoneel, waardoor u er bij ons van verzekerd bent dat u het personeel vindt dat u zoekt. Door onze screening zorgen wij ervoor dat wij alleen gemotiveerde en serieuze sollicitanten in onze pool van staffers hebben. Daarnaast trainen wij onze staffers voordat zij aan het werk gaan, zodat zij geschikt zijn voor alle werkzaamheden op festivals en events.

Kies zelf uw staffers

Via het online platform van Staffyou kunt u wanneer u maar wilt diensten uitzetten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Deze diensten zijn enkel zichtbaar voor gekwalificeerd personeel. Op basis van profielen kunt u vervolgens zelf een keuze maken en evenementenpersoneel inhuren dat past bij uw evenement. Is een staffer goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inplannen voor uw evenement. Op deze manier creëert u een eigen flexibel bestand gevuld met scherp geprijsd en kwalitatief personeel voor evenementen. Met ons platform kunt u flexibel personeel voor al uw evenementen werven.

Staffers inhuren

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Barpersoneel inhuren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou voor het inhuren van evenementenpersoneel? Of bent u op zoek naar breed inzetbaar horeca personeel? U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via onze website of door te mailen naar info@staffyou.nl. U kunt ons ook bereiken op 010 - 34 00 914.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Account aanvragen

Heeft u behoefte aan voordelig en flexibel inhuren via Staffyou?


Vraag hier een gesprek aan voor een kosteloos account. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kunt betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.