Inzet technologie tegen corona .

Bij Staffyou verbinden wij werkzoekenden met opdrachtgevers door middel van innovatieve platform technologie. Deze technologie gaan wij nu inzetten om organisaties te helpen in de strijd tegen het corona virus .

Het corona virus heeft hard toegeslagen in onze samenleving, het Rode Kruis: “ 84 procent van de Nederlanders denkt dat de ouderen en zieken in Nederland extra hulp kunnen gebruiken tijdens hun periode in quarantaine, blijkt uit onderzoek van het Rode Kruis.

Meer dan de helft van de Nederlanders maakt zich zorgen over de situatie van een kwetsbaar persoon in hun omgeving (56 procent).” Het Rode Kruis is maar één van de vele organisaties die voor aan staan in de strijd tegen het virus en wij dragen graag met onze technologie een steentje bij!

We hebben 1500+ medewerkers in ons bestand, ook studenten die een medische opleiding volgen, tevens hebben 1000+ partners die elk ook een bestand aan medewerkers hebben die zich kunnen opgeven.

Organisaties

Ben je als organisatie op zoek naar vrijwilligers en wil je dat wij de oproep in ons netwerk uitzetten?

Vrijwilligerswerk

Voel jij je verantwoordelijk en wil je updates over vrijwilligerswerk?

Extra capaciteit

Heb je als bedrijf extra capaciteit nodig en wil je horeca medewerkers uit ons bestand die nu zonder werk zitten tegen kostprijs inhuren?

De strijd tegen corona .