Onze klanten .

Administratief medewerker inhuren via uitzendbureau Staffyou .

Bent u op zoek naar een professioneel maar toch betaalbaar uitzendbureau voor administratief personeel? Staffyou is de partner die u zoekt! Wij beschikken over een ruime pool van gekwalificeerd personeel dat geschikt is voor al uw administratieve taken. Met een screening zorgen wij ervoor dat wij enkel gemotiveerde en kwalitatieve medewerkers in onze pool hebben. Daarnaast krijgen al onze staffers trainingen, zodat zij goed voorbereid zijn op de administratieve taken.

Ondersteuning bij uw administratie

Heeft u enkele dagen extra ondersteuning nodig op het gebied van administratie? Staffyou beschikt over een handig online platform, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week diensten kunt uitzetten. U kunt hiermee gemakkelijk een administratief medewerker inhuren.

Via ons platform plaatst u eenvoudig een dienst, welke enkel zichtbaar is voor gekwalificeerd personeel. Op basis van profielen kunt u zelf een keuze maken en een administratief medewerker inhuren die past bij uw organisatie. Via de profielen krijgt u onder andere inzicht in leeftijd, ervaring en kosten van onze staffers. Is een administratief medewerker goed bevallen? Dan kunt u deze markeren als favoriet en in het vervolg vaker inhuren. Op deze manier creëert u een flexibel bestand gevuld met scherp geprijsde en kwalitatieve medewerkers.

Staffers inhuren

Onze tarieven liggen gemiddeld 30% lager dan die van andere online uitzendbureaus. Deze aantrekkelijke tarieven kunnen wij aanbieden doordat wij een groot deel van de bemiddeling geautomatiseerd hebben via ons online platform. U profiteert daardoor van een laag uurtarief en de staffers merken hier niets van in hun portemonnee.

Neem contact op met ons administratief uitzendbureau

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Staffyou voor het inhuren van een administratief medewerker? Of bent u op zoek naar breed inzetbaar ondersteunend personeel? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. U kunt ons ook bereiken op 010 - 41 15 141.

Voordelen van Staffyou
Staffyou Online Platforms Klassieke Uitzenders
Werving
Screening
Training
Verloning
Lage tarieven
Geen vaste contracten
24 / 7
Groot bestand
Transparant

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie?


Vraag hier kosteloos een gesprek aan. We vertellen graag verder wat Staffyou voor u kan betekenen.


Mocht u een specifieke vraag hebben, laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.