Staffyou Platform


Je moet als ondernemer al je beschikbare tijd en kapitaal steken in je core business. Hier zorgen wij voor als je via ons je flexibele schil inricht. Door met ons samen te werken hoef je geen tijd en geld meer te steken in werving & selectie. Tevens kunnen wij ook effectiever een pool inrichten omdat wij meerdere ondernemingen bedienen.

Hoe het werkt


24/7

Met een Staffyou account kunnen onze beschikbare uitzendkrachten 24/7 eenvoudig gezocht en ingepland worden. Om je te assisteren bij je keuze zijn er uitgebreide profielen inclusief foto, video, introductietekst, reviews en statistieken. Nu weet je als klant precies wie er komt, waar diegene heeft gewerkt tot op de uur nauwkeurig en hoe andere opdrachtgevers diegene hebben ervaren. Dit is al reeds veel meer dan bij een regulier uitzendbureau.

Planning

Het Staffyou Platform heeft ook een uitgebreide maand- en dag planning waardoor je als klant ver vooruit kan plannen. Door tijdsloten aan te maken en het rooster van je eigen personeel in te voeren krijg je een totaal overzicht. Wat het verder nog efficiënter maakt is dat je direct vanuit de tijdsloten kan zoeken, geen dubbel werk dus. En wil je direct inzicht in de financiële gevolgen van je planning? Dan reken je dat uit met onze handige budgettool.

Lagere kosten

Onze klanten plannen uitsluitend zelf uitzendkrachten in. Door even een moment te reserveren aan het begin of einde van de week en de planning te vullen voor de aankomende week (of twee) bespaar je als klant enorm. Op deze manier verdwijnt namelijk een schakel in het traditionele proces. Er is geen heen en weer communicatie meer met de intercedent. Dit gegeven zorgt ervoor dat wij een stuk goedkoper zijn dan de rest. Bijkomend voordeel is dat je 24/7 kan plannen.

Administratieve verwerking


Alle uitzendkrachten zijn bij ons in dienst, derhalve hoef je je als klant geen zorgen te maken over eventuele misverstanden over schijnzelfstandigheid of naheffingen. Wij werken conform het ABU cao, onze uitzendkrachten worden wekelijks verloond en wij factureren ook wekelijks. Verder kun je als opdrachtgever het uurloon per opdracht wijzigen. Is het druk dan kun je meer bieden, je wil immers geen omzet mislopen door een tekort aan werknemers. Is het minder druk, dan bied je minder!

Omdat wij alles zo efficiënt mogelijk willen doen en zo kosten effectief als mogelijk werken we in principe niet met een G-Rekening. De G-Rekening blokkeert immers kasstromen en dit leidt ertoe dat je als onderneming additionele kredietlijnen moet hebben, kredietlijnen kosten geld. Als het een vereiste is kunnen we dat doen maar het zal impact hebben op het tarief.

Onze uurtarieven


Door onze efficiënte en innovatieve manier van werken hebben wij een scherp tarief. Over 2016 hebben wij een gemiddeld verkooptarief van afgerond 14,- euro excl. BTW gerealiseerd. Dit scheelt 25% in kosten ten opzichte van klassieke aanbieders in de markt!